Ве молиме потврдете ја вашата возраст.

Дали имаш 21 или повеќе години?

Производите на оваа веб-локација може да содржат никотин, кои се наменети само за возрасни (21+).

Ново

Производи

ЗаUs

Топло добредојде на клиентите од целиот свет да не повикаат на деловни преговори.

Iplayvape (Shenzhen) Technology Co., Ltd. основана во 2015 година и лоцирана во светски познатиот „E-cig City“ Шенжен, е иновативна технолошка компанија ангажирана во истражување и развој, производство, трговија и продажба на висококвалитетни електронски цигари (е-цига) и сродните производи исто така.Производите вклучуваат комплети за испарување на вареа, мешунки за еднократна употреба, системски комплети за подлоги за полнење и хардвер за испарувач на CBD.Брендот IPLAY беше лансиран за да гради односи со нашите клиенти директно во 2018 година.