Anyar

Produk

NgeunaanUs

Ngabagéakeun para klien ti sakumna dunya pikeun nelepon kami pikeun negosiasi bisnis.

Iplayvape (Shenzhen) Technology Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2015 sareng ayana di "Kota E-cig" Shenzhen anu kasohor di dunya, mangrupikeun perusahaan téknologi inovatif anu kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, dagang sareng penjualan rokok éléktronik kualitas luhur. (e-cig) sareng produk anu aya hubunganana ogé.Produk kalebet kit starter vape, pods vape disposable, kit sistem pod refillable sareng hardware vaporizer CBD.Brand IPLAY diluncurkeun pikeun ngawangun hubungan sareng konsumén urang sacara langsung di 2018.