anyar

Produk

BabaganUs

Sugeng rawuh para klien saka sak ndonya kanggo nelpon kita kanggo negosiasi bisnis.

Iplayvape (Shenzhen) Technology Co., Ltd. diadegaké ing 2015 lan dumunung ing "E-cig City" Shenzhen sing misuwur ing donya, minangka perusahaan teknologi inovatif sing melu riset lan pangembangan, manufaktur, dagang lan adol rokok elektronik sing berkualitas tinggi. (e-cig) lan produk sing gegandhengan uga.Produk kasebut kalebu kit wiwitan vape, pod vape sing bisa digunakake, kit sistem pod sing bisa diisi ulang lan hardware vaporizer CBD.Brand IPLAY diluncurake kanggo mbangun hubungan langsung karo para pelanggan ing taun 2018.