Mangga Verifikasi Umur Anjeun.

Anjeun 21 atawa heubeul?

Produk dina situs wéb ieu tiasa ngandung nikotin, anu ngan ukur kanggo déwasa (21+).

BAR 800 Puffs Disposable Vape Pod

Katerangan pondok:

IPLAY BAR Disposable Vape Pod mangrupikeun desain bicolor kalayan jelas kristal.Éta mangrupikeun pod kubik kubik anu kompak sareng portabel.Dipasang ku batré internal 500mAh, IPLAY BAR hadir kalayan kakuatan nikotin 2% sareng dugi ka 800 kedutan kalayan kapasitas e-cair 2.0ml.

10 rasa premium pikeun dinikmati: Passion Fruit, Cool Mint, Grape Ice, Blue Raspberry, Mango Pineapple, Watermelon, Blue Rush Ice, Banana Ice, Green Apple, Strawberry Lychee


  • ukuran:19,3 * 19,3 * 98,0 mm
  • Batré:500mAh
  • Kapasitas E-cair:2,0 ml
  • Nikotin: 2%
  • Puffs:800 Puff
  • Résistansi:1.6Ω
  • beurat:30,2g
  • Paket:10 PCS / bungkus;300pcs / karton;20 kg/karton
  • Rincian produk

    Tag produk

    IPLAY BAR 800 Puffs Disposable Vape Pod

    IPLAY BAR Disposable Vape dirancang pikeun jalma anu anyar pikeun vape.Ieu mangrupikeun alat vape disposable tingkat éntri pikeun nawiskeun anjeun vaping saderhana sareng rasa anu saé.IPLAY BAR didamel tina bahan kelas dahareun PCTG sareng gaduh desain bicolor fashion, tékstur sareng tahan ngagem pikeun kaget anjeun sadaya waktos.Ngadamel vaping langkung lucu.

    IPLAY BAR DISPOSABLE VAPE POD

    Portabel sareng Ringan

    IPLAY BAR mangrupikeun pulpén buang kubik sareng portabel, hampang kalayan ukur 30.2g, anu cocog pikeun genah sareng pangalaman vaping.

    IPLAY BAR DISPOSABLE VAPE POD - spésifikasi

    10 Rasa Premium - Pilih Rasa Anu Pangresep Anjeun

    Aya rupa-rupa rasa anu tiasa anjeun pikahoyong ku saha waé anu anjeun pikahoyong!Sadaya anu urang laksanakeun nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng kasenangan vaping.Ku kituna anjeun bakal boga rasa euyeub bungbuahan.

    PILIHAN rasa IPLAY BAR

    Kuat Vaping

    Batré anu diwangun 500mAh tiasa nyayogikeun kakuatan anu cekap pikeun nguap sadinten.

    IPLAY BAR DISPOSABLE VAPE POD - batré

    Rasa Murni, Rasa Murni

    Samentara éta, kapasitas e-jus 2ml sarta nepi ka 800 puffs mawa pangalaman pinuh immersed.2% kakuatan nikotin pikeun draw lemes jeung lemes.

    IPLAY BAR DISPOSABLE VAPE POD - 2ML

    Corong Ergonomis sareng Rasa Mellow

    Pikeun mawa vapers pangalaman hadé, IPLAY BAR Disposable nampilkeun hiji mouthpiece ergonomis pikeun nyocogkeun ogé kalawan sungut tur tightly konci ngeunah dina sungut anjeun.Metoda anu gampang diaktipkeun pikeun vape unggal dinten sareng dimana waé!
    Coil kapas anu ditingkatkeun kalayan résistansi 1.6Ω ngahasilkeun méga uap anu raos kalayan rasa mellow tina e-cair.

    IPLAY BAR DISPOSABLE VAPE POD - DESAIN ERGONOMIC JEUNG BODY BICOLOR

    Bungkusan

    1 * IPLAY PLUS Disposable Pod

    Kotak Tengah: 10pcs / pakét

    kuantitas: 300pcs / karton

    Beurat: 20kg / karton

    karton Ukuran: 45.8*33*28.8cm

    CBM/CTN: 0.04mᶟ

    IPLAY BAR DISPOSABLE VAPE POD - PAKET

    Iplay Bar 800 Puffs Disposable Témbongkeun

    PERHATOSAN:Produk ieu dimaksudkeun pikeun dianggo sareng produk nikotin.Anggo numutkeun parentah sareng pastikeun yén produkna teu tiasa dicapai ku murangkalih.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami