Mangga Verifikasi Umur Panjenengan.

Apa sampeyan 21 utawa luwih?

Produk ing situs web iki bisa uga ngemot nikotin, mung kanggo wong diwasa (21+).

BOX 12000 Puffs Disposable Vape Pod

Katrangan singkat:

IPLAY BOX 12000 Puffs Disposable Vape nemtokake maneh kenyamanan vaping kanthi desain gaya kothak.Dilengkapi baterei 1250mAh sing bisa diisi ulang sing bisa diisi ulang kanthi cepet liwat pangisi daya cepet Tipe-C, njamin panggunaan sing luwih dawa.Kanthi kapasitas e-cair sing wis diisi 25ml sing nyengsemake, piranti iki nawakake 12000 puff sing nggumunake.Kekuwatan nikotin 3mg njamin hit sing lancar lan marem.

 

KOTAK IPLAY nggabungake kumparan bolong 0.3Ω, nggawe awan uap sing padhet kanthi saben gambar.

 

Pilih saka pilihan 10 rasa sing nggumunake: Kopi, Es Blueberry, Anggur Aloe, Buah Markisa, Kelapa Nanas, Es Pisang, Pear Jus, Es Energi, Es Peach, lan Mimpi Manis, ngidini sampeyan ngatur pengalaman vaping kanthi unik. preferensi rasa.


  • ukuran:96,5 * 50 * 22 mm
  • Baterei:1250mAh
  • Kapasitas e-cairan:25 ml
  • Nikotin:3 mg
  • Puffs:12 000 Puskesmas
  • Resistance:0.3Ω Mesh Coil
  • Ngisi daya:Tipe-C
  • Bobot:95g
  • Paket:9 pcs/pack, 189 pcs/karton
  • Detail Produk

    Tag produk

    Mbukak Vaping Sampeyan saka Kothak - IPLAY BOX 12000 Piranti Vaping Puffs

    Mbukak dimensi anyar saka vaping kesenengan karo IPLAY BOX 12000 Disposable Vape.Mbebasake saka watesan tradisi, pod gaya kothak iki nemtokake maneh cara sampeyan seneng e-cairan.Kompak, entheng, lan luar biasa portabel, KOTAK IPLAY mesthekake yen saben puff minangka pengalaman sing nyenengake.

    iplay-box-disposable-vape-page-1

    Fitur Amazing dening Parameter Pinunjul

    IPLAY BOX 12000 Puffs Vaping Device, pod vape gaya kothak, nggabungake penak karo desain sing kompak.Ukurane mung 96.5mm * 50mm * 22mm, ukurane cilik banget.Bobot ing mung 95g, iku luar biasa entheng, nggawe epitome portability lan comfort.Nyekel ing tangan sampeyan, sampeyan bakal ngormati desain ergonomis lan rasa nyaman sing diwenehake.

    iplay-box-disposable-vape-parameter

    Ngrangkul Sampeyan karo Segara Rasa

    IPLAY BOX 12000 Puffs Disposable Vape nawakake macem-macem 10 rasa khas - Kopi, Es Blueberry, Anggur Aloe, Markisa, Kelapa Nanas, Es Pisang, Juicy Pear, Es Energi, Es Peach, lan Sweet Dream.Sembarang rasa unik kanggo kustomisasi kasedhiya - mung ngirim pitakon lan imajinasi sampeyan bakal dadi kasunyatan.

    iplay-box-page-flavors-koleksi

    Disposable lan Refillable - Imbangan Unparalleled

    Inovasi tren - IPLAY BOX, minangka pod vape sing bisa digunakake, uga dilengkapi fungsi sing bisa diisi ulang.Cukup mbukak plug silikon kanggo ngisi ulang e-cair sing disenengi, njamin pengalaman vaping sing lancar lan nyenengake.Kanthi reservoir e-liquid 25ml sing gedhe, siap kanggo nyukupi kabutuhan vaping saben dina kanthi gampang.

    iplay-box-disposable-refillable-vape-pod-fitur

    Kebebasan Milih - Rong Gaya Piranti

    Ngatur karo macem-macem pilihan vaper, IPLAY BOX nawakake rong gaya serbaguna: polong sing wis diisi lan kosong.Pilih pilihan sing wis diisi kanggo nyenengi rasa sing disenengi tanpa wektu tundha.Utawa, kanggo sing duwe e-jus tartamtu ing pikirane, pod kosong mesthekake yen preferensi unik sampeyan gampang ditemokake.

    iplay-box-two-styles-device-availale

    Angkat Perjalanan Vaping Sampeyan, Temokake Kekuwatan Sing Kuwasa

    Angkat lelungan vaping menyang dhuwur sing anyar lan mbukak kunci kekuwatan sing luar biasa saka pengalaman sing luar biasa.Apa sampeyan nggoleki rasa sing luwih intensif, sesi lengkap, utawa fitur inovatif, wektune kanggo nemokake kemungkinan tanpa wates sing nunggu sampeyan.Kanthi IPLAY BOX, jagad rasa ing pucuk driji, lan petualangan vaping sampeyan dadi eksplorasi rasa lan teknologi sing nyenengake.Dadi, miwiti lelungan iki lan temokake kekuwatan gedhe sing bisa ngowahi cara sampeyan vape.

    iplay-box-presentation-aloe-grape

    Paket

    1 * KOTAK IPLAY Disposable Pod

    Kotak Tengah: 9 pcs/pack

    Jumlah: 189 pcs/karton

    Bobot: 22kg / karton

    Ukuran karton: 60.3*32.5*28.3 cm

    CBM/CTN: 0.06mᶟ

    iplay-box-package-blue-raspberry

    WARNING:Produk iki dimaksudake kanggo digunakake karo produk nikotin.Gunakake miturut pandhuan lan priksa manawa produk kasebut ora bisa digayuh bocah.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita