IPLAY CUBE 1500 Puffs Disposable Vape Pod

Katerangan pondok:

IPLAY CUBE mangrupikeun pod vape disposable desain kubik kalayan ukuran portabel sareng gampang dibawa.Éta hadir sareng 4.5ml e-liquid anu tos kaeusi dina 5% nikotin sareng batré internal 850mAh, anu terakhir salami 1500 kedutan.Ieu nawiskeun pangalaman flavorful ku cara coil katun 1.2ohm.

12 pilihan rasa: És Pisang, Cai És, Limun, Samangka, És Mangga, Soda Anggur, Permen Peach, Apel Ganda, Berries Campuran, Strawberry Lychee, És Cola, És Énergi.


  • ukuran:22*22*98mm
  • Batré:850mAh
  • Kapasitas E-cair:4,5 ml
  • Nikotin: 5%
  • Puffs:1500 Puff
  • Résistansi:1.4Ω
  • beurat:52g
  • Paket:10 PCS / bungkus;400 PCS / ctn;22 kg/ctn
  • Rincian produk

    Tag produk

    IPLAY CUBE Disposable Vape Pod

    IPLAY CUBE mangrupikeun kit sistem pod vape disposable anu diaktipkeun, anu mangrupikeun desain kubik sareng raoseun dina lontar hiji leungeun.Éta diukur 22mm ku 22mm ku 98mm anu ogé gampang dibawa.Penampilanna cocog sareng gaya anjeun sareng ngabantosan anjeun caang dina kaayaan naon waé.

    IPLAY CUBE Disposable ngagunakeun sistem aliran hawa handap kalayan genep liang inlet hawa leutik, nawiskeun pangiriman hawa anu mulus.

    a24e5b83_01

    12 Rasa Premium pikeun Dipilih

    Rasa IPLAY CUBE Vape nyaéta buah sareng amis.Kabéh rasa anu éféktif mangrupa "e-jus" rasa.Upami anjeun resep kana rasa buah, ulah sono.

    IPLAY CUBE hadir kalawan kapasitas e-jus 4.5ml badag dina kakuatan nikotin 5% pikeun hit tikoro gede.Coil katun résistansi 1.4 ohm nyayogikeun anjeun pangalaman vape anu saleresna diarahkeun ka MTL.

    a24e5b83_02
    131cb97d

    Batré Diwangun-di 850mAh awét

    IPLAY CUBE Pod Disposable Vape gaduh batré 850mAh, ngajamin kanikmatan anjeun salami siang sareng wengi.Digabungkeun sareng 4.5ml e-liquid, éta tiasa nganteurkeun dugi ka 1500 puffs.

    6edf5eb5
    aa48c10f

    Bungkusan

    1 * IPLAY CUBE Disposable Pod

    Kotak Tengah: 10pcs / pakét

    Jumlah: 400pcs / karton

    Beurat: 22kg / karton

    karton Ukuran: 46*35.5*27.3cm

    CBM/CTN: 0.05mᶟ

    IPLAY CUBE DISPOSABLE VAPE - PAKET

    Iplay Cube Disposable Pod Display

    PERHATOSAN:Produk ieu dimaksudkeun pikeun dianggo sareng produk nikotin.Anggo numutkeun parentah sareng mastikeun yén produkna teu tiasa dicapai ku murangkalih.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami