IplayVape ju pret në shfaqjen TPE

52a6e1fc

TPE është një nga ekspozitat më profesionale të duhanit në Shtetet e Bashkuara dhe madje edhe në të gjithë rajonin e Amerikës. Ajo luan një rol të rëndësishëm udhëheqës në industrinë ndërkombëtare të cigareve elektronike. Përveç kësaj, ajo mbahet në qendrën e konventave në Las Vegas. SHBA çdo vit, dhe është mbajtur me sukses për 22 vjet.

Në datat 26-28thJanar, 2022. Tobacco Plus Expo do të organizojë aktivitete biznesi dhe argëtimi në këto tre ditë. Por kjo ekspozitë është e ndryshme nga ekspozitat e tjera tregtare, ekspozuesit mund të shijojnë të gjitha llojet e produkteve të reja nga e gjithë bota. Dhe të gjitha do të shfaqen në jug sallë në Qendrën e Konventave në Las Vegas.

 84b343da

Më shumë se 470 ekspozues morën pjesë në ekspozitën e fundit (TPE 2021) nga 30 rajone, ajo që vlen të përmendet, avulli i disponueshëm po sjell energji dhe vitalitet të ri në të gjithë industrinë e cigareve elektronike.

Iplay Vape, pasi prodhuesi kinez fokusohet vetëm në industrinë e cigareve elektronike për kaq shumë vite. Ne jemi shumë të lumtur t'ju tregojmë produktet tona të nxehta dhe të reja në këtë ekspozitë. Dhe ne sinqerisht shpresojmë se mund të bëjmë më shumë miq dhe të diskutojmë për cigaret elektronike industria së bashku. Në të njëjtën kohë, ne gjithashtu shpresojmë të lejojmë që më shumë avuj të dinë për produktet tona gjatë gjithë kësaj ekspozite.

Mirë se vini në stendën tonë!


Koha e postimit: Dhjetor-31-2021