Mangga Verifikasi Umur Anjeun.

Anjeun 21 atawa heubeul?

Produk dina situs wéb ieu tiasa ngandung nikotin, anu ngan ukur kanggo déwasa (21+).

ELITE 12000 Puffs Disposable Vape Pod

Katerangan pondok:

The Vape Business Star of the Year 2024 - IPLAY Elite 12000 Puffs Disposable Vape Pod nunjukkeun dirina salaku vape dina gaya komérsial.Nyandak, rarasaan, sareng ngambekan - anu tiasa dipasihkeun ku Elite anjeun nyaéta vaping anu langkung lancar.Layar HD alat bakal ngidinan Anjeun pikeun ngawas batré & e-cair gampang.Nampilkeun sareng bersinar logam, alatna nawiskeun 4 gaya total anu diwangun ku 15 rasa anu pikaresepeun.

Salju Gunung Pink: Rush samangka, Berry pamungkas, Appletini, Strawmelon

Jade Héjo: Arctic Mint, Anggur Strawberry, Anggur Kiwi, Anggur Tropis

Pérak Bulan: Peachy Berry, Delaware Punch, Gelato tropis, Buah Paradise

Angkasa Gray: Nanas Pulas, Hideung Mint, Mangga Kalapa


  • Ukuran:96,3 * 42,0 * 16,1 mm
  • E-cair:20 ml
  • Puffs:12000
  • Uyah nikotin: 5%
  • Batré:500mAh
  • Résistansi:1.2Ω Bolong Coil
  • Port ngecas:Tipe-C
  • Indikator:Batré & E-cair Tampilan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panggihan Sensasi Vape - IPLAY Elite 12000 Disposable Vape Pod

    Lengkah kana masa depan vape disposable sareng IPLAY Elite 12000, diakuan salaku bintang bisnis vape taun ieu.Dijieun ku desain aluminium awak pinuh anu ramping, alat ieu sacara mulus nyampur kréativitas & imajinasi kana karya anu unik.Sadia dina opat kelir vibrant, unggal ngagambarkeun rasa nikmat béda, éta susunan trend anyar dina vapes disposable.Leuwih ti ngan hiji alat puffing, éta janji hiji pangalaman indrawi lengkep, transporting anjeun ka kaayaan vaping karnaval.Angkat perjalanan vaping anjeun kalayan puncak daya tarik éstétika sareng fungsionalitas anu diwujudkeun ku IPLAY Elite 12000.

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-1

    Meunang Siap jadi Impressed

    Pariksa kasampurnaan dina vaping sareng IPLAY Elite 12000, alat anu mulus harmonizes parameter kritis pikeun vapers discerning.Boasting hiji impressive 12000 puffs, alat luar biasa ieu ngalarti ku 20ml e-liquid reservoir badag, mastikeun lalampahan vaping enduring tur nyugemakeun.Batré 500mAh tipe-C anu tiasa dicas deui ngajamin kakuatan anu awét, sedengkeun fitur sapertos coil bolong 1.2Ω, uyah nikotin 5%, sareng layar ngawaskeun tingkat e-liquid sareng batré ningkatkeun pangalaman pangguna.Di dunya vaping, IPLAY Elite 12000 nangtung salaku solusi sadaya-dina-hiji, nawiskeun campuran kinerja sareng genah anu sampurna.

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-2

    Ngawaskeun Perjalanan Vaping anjeun dina Hiji Glance

    Mimitian pangalaman vaping anu lancar sareng terang kalayan téknologi canggih anu dirancang pikeun ngajaga anjeun dina kadali.IPLAY Elite 12000, dilengkepan sistem ngawaskeun intuitif, ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak perjalanan vaping anjeun sakaligus.Layar terpadu mintonkeun informasi krusial kaasup tingkat e-cair jeung status batré, mastikeun Anjeun tetep informed tanpa leungit hiji ngéléhkeun.Taya deui guesswork atanapi interruptions-cukup glance dina layar, tur anjeun dina kadali lengkep petualangan vaping Anjeun.Ningkatkeun pangalaman anjeun kalayan gampang sareng kapercayaan anu asalna tina ngawaskeun perjalanan vaping anjeun kalayan gampang.

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-3

    Rasa Luar Biasa Ngadagoan Kenalan Anjeun

    Jelajahi spéktrum anu lega tina rasa anu pikaresepeun anu disayogikeun dina rupa-rupa warna anu cerah.Teuleum ka sagara pilihan anu nyumponan rasa sareng indra visual anjeun.Unggal hue ngagambarkeun rasa unik tur nikmat ngantosan kapanggih.

    Salju Gunung Pink: Rush samangka, Berry pamungkas, Appletini, Strawmelon

    Jade Héjo: Arctic Mint, Anggur Strawberry, Anggur Kiwi, Anggur Tropis

    Pérak Bulan: Peachy Berry, Delaware Punch, Gelato tropis, Buah Paradise

    Angkasa Gray: Nanas Pulas, Hideung Mint, Mangga Kalapa

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-4

    Indulged di Laut E-cair

    Lebetkeun diri anjeun dina lautan e-liquid anu teu aya watesna, dimana unggal serelek nahan janji pangalaman vaping anu unik sareng nyugemakeun.Kawas pasang surut, ngarasakeun rupa-rupa rasa nu nari sakuliah palate Anjeun.Naha anjeun ngabutuhkeun kesejukan anu nyegerkeun gelombang menthol atanapi nangkeup amis buah buah, surga cair ieu cocog pikeun unggal rasa.Kalayan unggal inhale, hayu arus euyeub rasa enveloped indra anjeun, nyieun momen indulgence dina vast tur kantos-ngembangna laut kamungkinan e-cair.

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-5

    12000 Puffs tina kapuasan Max

    Ngarasakeun puncak kapuasan sareng 12000 puff anu pikaresepeun, netepkeun bar pikeun pangalaman vaping anu leres-leres indulgent.Tiap draw brings mudik gelombang rasa, nyieun lalampahan kontinyu nu lasts saluareun ekspektasi.Kalawan embung 20ml e-cair, IPLAY Elite 12000 ensures petualangan langgeng tur flavorful.Ningkatkeun kapuasan vaping anjeun ka maksimal nalika anjeun ngaraosan kasenangan anu dipanjangkeun anu disayogikeun ku 12000 puffs, ngajantenkeun unggal nyeuseup sakedapan kabungahan sareng kasugemaan.

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-6

    Vaping Incessant sareng Tipe-C anu Gampang Dicas deui

    Ngalaman kasenangan vaping anu teu kaganggu kalayan genah sambungan Type-C anu tiasa dicas deui.Port ngecas streamlined mastikeun prosés ngecas gancang jeung dipercaya, ngidinan Anjeun pikeun kakuatan nepi alat Anjeun effortlessly.Ucapkeun wilujeung ka interupsi terasrasakeun kapuasan vaping kontinyu nalika anjeun ngecas alat anjeun kalayan gampang.Kalayan kesederhanaan IPLAY Elite 12000, perjalanan vaping anjeun tetep mulus, mastikeun yén alat anjeun salawasna siap pikeun draw indulgent salajengna.

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-7

    Mitra Pangalusna Anjeun dina Gawé & Kahirupan

    Panggihan pendamping pamungkas anjeun pikeun padamelan sareng kahirupan - alat vaping anu tiasa dipercaya sareng serbaguna anu pas dina unggal aspék dinten anjeun.Tina jadwal kerja anu sibuk dugi ka waktos rélaxasi, IPLAY Elite 12000 janten pasangan anu mantep.Kalayan desain anu kompak sareng kinerja anu nyugemakeun, éta gampang adaptasi sareng gaya hirup anjeun, mastikeun anjeun gaduh babaturan anu dipercaya di sisi anjeun dina unggal kaayaan.Ningkatkeun pangalaman vaping anjeun sareng alat anu leres-leres janten pasangan anu pangsaéna, ningkatkeun waktos kerja sareng luang anjeun kalayan rahmat anu sami.

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-8

    Bungkusan

    1 * IPLAY ELITE 12000 Disposable Pod
    Kotak Tengah: 10pcs / pakét
    kuantitas: 240pcs / karton
    Beurat: 20kg / karton
    karton Ukuran: 44*28*31.5cm
    CBM/CTN: 0.04mᶟ

    iplay-elite-12000-puffs-disposable-vape-pod-page-picture-9

    PERHATOSAN: Produk ieu dimaksudkeun pikeun dianggo sareng produk nikotin.Anggo numutkeun parentah sareng mastikeun yén produkna teu tiasa dicapai ku murangkalih.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami