Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

【Vave Iloa】 E fia Sikaleti o loʻo i totonu o le Vape Faʻaaogaina?

Ua tula'i mai vape fa'aaogaina e fai ma sui lauiloa i sikaleti masani, e ofoina atu i tagata fa'aoga se auala matagofie ma faigofie e fiafia ai i le nicotine e aunoa ma le fa'aletonu o le ulaula.O se tasi o fesili masani i le vape e fiafia i ai ma i latou e mafaufau e fai le ki o le: "E fia sikaleti e tutusa ma se vape fa'aaoga?”I totonu o lenei tusiga, tatou te suʻesuʻeina le lavelave o mea o le nicotine, vaping dynamics, ma le sikaleti tutusa, faʻamalamalamaina lenei faʻatusatusaga masani.

e fia sikaleti i totonu o le vape tuufao

Vaega 1: Nikotini I totonu o Vape ma Sikaleti Fa'aaoga

O le malamalama atoatoa i le fa'atusatusaina o le nicotine e mana'omia ai le malamalama atoatoa i lenicotine o lo'o maua i vape fa'aaogaina ma sikaleti masani.O lona uiga, o le feso'ota'iga lavelave i le va o nei auala e lua e fa'alagolago i le feso'ota'iga lavelave o le fa'aogaina o le nicotine ma le tu'uina atu.

O sikaleti fa'aleaganu'u, o mea'ai masani o le taumafaina o le nicotine, o lo'o fa'ailogaina i le fesuisuia'i o le nicotine.I luga ole alaleo, o nei maualuga o le nicotine e masani ona fa'afefe ile va8 i le 20 milligrams i le sikaleti.Mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o se pusa oMarlboro mumu, o sikaleti taʻitasi e iai le 10.9mg o le nicotine, ae i totonu o se pusa lanu moana Camel, e naʻo le 0.7mg o le nicotine e aofia ai.O lenei lautele lautele e faʻafeiloaʻi ai le tele o mea e fiafia i ai ma masani a tagata ulaula, faʻafeiloaʻi i latou o loʻo sailia ni poto masani o le nicotine faʻapea foʻi ma i latou o loʻo manaʻo i se tui malosi.

I se eseesega tele, o le malo o vape faʻaaogaina e faʻaalia ma se faʻamatalaga manino atoatoa.O nei mea ofoofogia fa'aonaponei o lo'o fa'apipi'iina ai a latou uta nicotine i totonu o pusa e-suavai na fa'atumu muamua.A oʻo mai i vape pods, o mea o loʻo i totonu o le nicotine e masani lava ona tuʻuina atu i milligrams poʻo se pasene, e faʻaalia ai lefa'asagaga i totonu ole vaifofo vai.O lenei fa'atulagaga e mafai ai e tagata fa'aoga ona filifili mai le tele o le malosi o le nicotine, e fa'amalieina ai le tele o mea e fiafia i ai e amata mai i le nicotine-averse ia i latou e masani i le maualuga o tui o le nicotine o lo'o maua i sikaleti masani.E masani lava, avape fa'aaogaina e mafai ai e tagata fa'aoga ona filifili mai le 2% i le 5% nicotine, o se fa'aitiitiga tele pe a fa'atusatusa i le tapaa masani.Ma e iai fo'i le 0% nicotine disposable vape pod o lo'o maua ile maketi.E pei o le IPLAY, o se faʻailoga e ofoina atu le tele o filifiliga nicotine mo tagata faʻaoga,saunia se filifiliga faʻapitoa mo tagata faʻatau mai le 0% i le 5% nicotine content.

O lona uiga, o le fa'avae o le su'esu'ega tutusa o le nicotine e fa'avae i luga o lenei fa'avasegaga lavelave.O le faatusatusaga i le va o le nicotine i vape lafoai ma sikaleti masani e faalagolago i le tatalaina o mealilo o le gauai ma le taumafaina, valiina se ata manino o le laufanua nicotine mo i latou o loo saili e faia filifiliga atamai i la latou malaga taumafa nicotine.

IPLAY MAX 2500 VERSION FOU - NICOTINE OPTION

Vaega 2: Fa'atatauina o le Tulaga Tutusa o Nikotini

O mea o lo'o i totonu o le Nicotine i Vape Fa'aaogā:

1. Siaki le Nicotine Concentration: E masani ona ta'ua e vape pods le fa'aogaina o le nicotine i milligrams i le mililita (mg/mL) po'o le pasene.Mo se fa'ata'ita'iga, afai o lo'o ta'u mai i le vape pod tu'u'ese le 50 mg/mL po'o le 5% nicotine, o lona uiga e 50 milligrams o le nicotine i mililita ta'itasi o le e-liquid.

2. Fa'atatau le Aofa'iga o le Nikotini: Ina ia iloa le aofa'i o le nicotine i totonu o le vape pod, fa'atele le nicotine concentration (i mg/mL) ile voluma ole e-liquid ile mililita.Mo se fa'ata'ita'iga, afai e iai le 2 mL o le e-liquid i totonu o le pod ma e 50 mg/mL le aofa'i o le nicotine, o le aofa'i o le nicotine e 100 milligrams (50 mg/mL * 2 mL).

Nikotini i totonu o Sikaleti:

1. Su'esu'e mea i totonu o le Nicotine: O pusa sikaleti e masani ona faʻaalia ai mea o loʻo i totonu o le nicotine mo sikaleti taʻitasi, e masani lava ile milligrams.O nei fa'amatalaga e mafai ona fesuisuia'i e fa'atatau i le ituaiga ma le ituaiga sikaleti.Mo se fa'ata'ita'iga, afai e ta'u mai e se pusa sikaleti le 12 mg nicotine i le sikaleti, o lona uiga o sikaleti ta'itasi e iai le 12 milligrams o le nicotine.

2. Fa'atatau le Aofa'iga o le Nikotini: Ina ia su'e le aofa'i o le nicotine i totonu o le pusa sikaleti, fa'atele le nicotine i totonu o le sikaleti i le numera o sikaleti i totonu o le pusa.Mo se fa'ata'ita'iga, afai e 20 sikaleti o lo'o i totonu o le ato ma 12 mg nicotine ta'itasi, o le aofa'i o le nicotine o lo'o i totonu o le ato e 240 milligrams (12 mg * 20 sikaleti).

Fa'atusatusaga Fa'atusa:

O lea la ua ia te oe le aofa'i o le nicotine mo se vape pod ma se pusa sikaleti, e mafai ona e faia se fa'atusatusaga faigata.Faataitaiga,PALA IPLAY& Marlboro Silver Blue.O le masini lafoai e aofia ai le 2% nicotine i le 2ml e-sua, ae o le mea mulimuli e iai le 0.3mg nic i sikaleti taitasi, ma o le aofaʻi atoa e 20. O lea ua i ai se matou taunuuga manino:

vape sikaleti nicotine faatusatusaga

Ae ui i lea, ia manatua o se faʻatusatusaga lautele lea ma e mafai ona fesuisuiaʻi e faʻatatau i mausa vape a le tagata lava ia, faʻapalepale nicotine, ma isi mea.Ma mo le soifua maloloina o tagata faʻaoga,O vape fa'aaogaina ose filifiliga sili lea ona fautuaina, aua e leai ni ta po'o isi vaila'au fa'aleagaina.Vapers e saoloto foi ifa'aaogā vape fa'aaogā e leai nicotinepe a latou manana'o e tu'u malosi le nicotine.

Mea e Manatunatu i ai

E tele mea e fesoasoani i le fesuiaiga o le tutusa o le nicotine:

Malosi nikotini: Vape fa'aaogaina eseese e ofoina atu le malosi o le nicotine.O nisi vape e maualuga atu le maualuga, ae o isi ua mamanuina mo le sili atu pe maualalo le taumafa nicotine.

Puff Umi ma Faatele: Fa'afefea ona e fa'aogaina lau vape fa'aaogaina e taua.O le manava soo ma le umi e mafai ona oʻo atu ai i le tele o le nicotine absorption, e aʻafia ai le faʻatusatusa i sikaleti.

Fa'apalepale Fa'aletagata: E eseese le faapalepale o le nikotina mai lea tagata i lea tagata.O mea atonu e faamalie ai se tasi atonu e le lava mo se isi.

Fua Faatatau ole absorption: O le auala e mitiia ai le nicotine i vape ma le ulaula e mafai ona eseese, e aafia ai le vave ona e lagonaina ona aafiaga.

Fa'ai'uga

Fa'atatau tonufa'atasiga i le va o le numera o sikaleti ma le tutusa i totonu o se vape fa'aaogae aofia ai se tulituliloa faanumeraina, lalagaina ma'ale'ale ma le tele o a'afiaga.Ae ui i lea, o le amataina o lenei taumafaiga ma le iloa o le malosi o loʻo i lalo, e aofia ai le faʻaogaina o le nicotine ma le fusi o alaleo, e avea o se tapasa i le faʻatautaia o laufanua lavelave o le taumafaina o le nicotine.

O le taua o le malamalama i mea o le nicotine ma lona feso'ota'iga lavelave ma le tele o fesuiaiga e le mafai ona fa'asilisili.O lenei malamalamaaga e fausia ai le faavae lea e fausia ai faaiuga malamalama.Fa'aauupegaina i le poto, e mafai ona e alu i se faigamalaga e le gata ina iloa ae e fa'atatau i ou mana'oga ma fa'amoemoega.

E taua tele le iloa o le manatu o le tutusa o le nicotine, ae o se vaega taua o faʻamatalaga, o loʻo galue i totonu o le tulaga lautele.O le lavelave o masaniga vape a le tagata lava ia ma tuʻinanauga o tagata taʻitoʻatasi o loʻo i ai le malosi e faʻaalia ai suiga tetele.O mea e pei o le umi o le puff, taimi, ma le malosi faapitoa o le nicotine o le vai vape e saofagā i le faʻatusatusaga lavelave, faʻaosofia le tala faʻatusatusa i le va o vape lafoai ma sikaleti masani.

Pe e te iloa o oe o loʻo savalia le ala o le suiga mai le ulaula poʻo le alu i luga o se suʻesuʻega faʻaosofia o le fia iloa o le vaping malo, o le iloaina o le maualuga o le nicotine e te maua ai se tikeri ofoofogia o le faitalia.E fa'amalosia ai oe e fa'atulagaina se vape poto e fetaui lelei ma ou mana'oga, fatuina se malaga fa'apitoa e fetaui ma ou tu'inanauga ma fa'amoemoega.Fa'aauupegaina i lenei malamalamaaga, e te laa i luga o se ala o vape e faʻatatau i ou tulaga taua ma mea e ave i ai le faʻamuamua, mulimuli ane faʻatupuina se poto masani e tulaga ese mo oe.


Taimi meli: Aukuso-21-2023