Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

Vaping: O mea e tatau ona e iloa e uiga i le Nicotine

O le Nicotine ose vaila'au e sili ona fai ma vaisu e fa'aaoga lautele i fa'afiafiaga.O le vaila'au e masani ona maua mai le tapaa, ma e mafai nei ona fa'apipi'iina i totonu o le falesu'esu'e.O le tala faasolopito o Nicotine e matua iloga lava: Jean Nicot de Villemain, o se faifeau Farani ma se tagata atamai, o le tagata muamua na faʻafeiloaʻi le tapaa i Farani.Na ia tuuina atu i le Tupu o Farani ma faalauiloa lona faaaogaina faafomai.Na lauiloa le tapaa i tagata maualuluga o Parisians, ma na vave ona avea ma masani.Ona o le le lava o le faasaienisi, na talitonu tagata o le ulaula e mafai ona puipuia i latou mai maʻi, aemaise le mala.E oo lava i le faaiuga o le seneturi lona luasefulu, o lenei manatu sa nofoia se vaega tele o mafaufau o tagata.

O foma'i Siamani o Wilhelm Heinrich Posselt ma Karl Ludwig Reimann na latou aumaia le vaila'au fa'amasani mo le taimi muamua i le 1828, ma talitonu o se mea oona.A o Amé Pictet ma A. Rotschy, o suʻesuʻega suʻesuʻe Suiselani, na suʻesuʻeina ma le manuia le nicotine faʻapipiʻiina i le 1904. O le tekonolosi o le nicotine synthetic ua atiaʻe i le tele o tausaga, ae o le a sili atu le tau nai lo le maua saʻo mai le nicotine mai le tapaa - e oʻo mai talu ai nei, le tau o le nicotine. ua matua faaitiitia le synthesization, ma o le tekinolosi ua faaaogaina lautele i le gaosiga o masini vaping.

vape ulaula malosi nicotine

Ulaula: E Mata'utia le Nikotina?

O le ulaula ua lauiloa lautele o se gaioiga e afaina ai le soifua maloloina lautele;ua feso'ota'i ma le kanesa o le mama ma isi fa'ama'i eseese.Mo se tasi ua leva ona ulaula, o le masani leaga o le a mafua ai le le mafai ona toe faʻafoʻisia manuʻa mama, faʻapea foʻi ma le afaina o latou totoga pepe ma le gutu.E pei oo le ulaula ua iloa ose mafua'aga tele o le oti e mafua mai i ma'i, o le fesili e tulaʻi mai: o le a le vailaʻau e mafua ai le afaina?O le nicotine?

E tusa ai ma su'esu'ega ulaula lata mai, e leai se fa'amaoniga e fa'amaonia ai se so'otaga i le va o le nicotine ma le kanesa - ae o lease vaila'au fa'amasani e taofia ai tagata ulaulama e faigata ona taofi, a oisi vaila'au i totonu o se sikaleti, e pei o le arsenic, formaldehyde, tar, ma le tele o isi, o mea moni ia e afaina ai le soifua maloloina o tagata.

 

Vaping: Fa'afefea ona Fa'atino le Fuafuaga Vape Nicotine?

Ole aofa'i ole nicotine i totonu ole fagu e-suu po'o se vape pod e fa'aaogaina e masani lava ona avea ma fa'alavelave mo vapers fou.O nisi tagata gaosi oloa latou te lisiina le malosi o le nicotine o se pasene, ae o isi e faʻaalia i le mg / ml.. O le a le eseesega?

Seʻi o tatou vaavaai i nisi o faaaʻoaʻoga:IPLAY BANG 4000 Puffs Disposable Vape Pod.

iplay-bang-4000-puff-disposable-vape

O le malosi o le nicotine o lenei pod e 40mg, e pei ona faʻaalia e le parakalafa (o le numera e mai le 1000 ml, lea e masani ona faʻaumatia).E le gata i lea, o loʻo i ai se 12ml e-sui i totonu o lenei pod, o lea e mafai ai ona tatou maua lenei fua faʻatatau: O le aofaʻi o le nicotine i totonu o lenei masini o le a tutusa ma le fua faatatau o le 12 faʻateleina i le 40 ma le 1000, o le o.48mg.

E sili atu ona faigofie le faʻatusatusaina mo se isi ituaiga masini vape e faʻaalia le malosi o le nicotine o se pasene.O se faaaʻoaʻoga, seʻi manatuIPLAY X-PUASAU.E pei ona faʻaalia, o le masini o loʻo i ai le 5% nicotine, o le 10ml (le gafatia o le e-suu) faʻateleina i le 5% tutusa 0.5.O se taunuuga, o le pod o loʻo i ai le 0.5mg o le nicotine.

iplay-xbox-4000-puff-disposable-vape.jpg

Malosi nikotini i vapee le o se mea faigata e fuafua, ma e tatau i vapers fou ona gauai atili i le pikiina o le malosi saʻo e fesoasoani ia i latou e tumau ai le vape, nai lo le toe liliu i le ulaula.Ma afai e manaʻo se tasi e faaseʻe le faʻagasologa o lea laʻasaga ma tuʻu le nicotine i le tasi alu, IPLAY o lau filifiliga foi.IPLAYVAPE e mafai ona fa'avasegaina vape pods i so'o se malosi o le nicotine po'o se tofo e mana'omia e tagata fa'atau, e aofia ai le a0% nicotine disposable vape pod.


Taimi meli: Nov-19-2022