Ju lutemi verifikoni moshën tuaj.

Jeni 21 vjeç e lart?

Produktet në këtë faqe interneti mund të përmbajnë nikotinë, të cilat janë vetëm për të rriturit (21+).

Kontrolli i verifikimit

Gërvisht shiritin e mbuluar për kodin e sigurisë 16-shifror dhe futeni më poshtë për të parë nëse keni blerë produktin origjinal IPLAY apo jo.

 

Shënim: Ju lutemi shkruani kodin e sigurisë pa hapësirë.

KONTROLLI I VERIFIKIMIT - IPLAYVAPE

EDICIONI MEKSIK

Gërvishtni shiritin e mbuluar dhe skanoni kodin autentik QR me telefonin tuaj inteligjent për të marrë rezultatet drejtpërdrejt.

Shënim: Kodi është krijuar posaçërisht për IPLAY MAX dhe përdoret vetëm në Meksikë.

VERIFIKIMI I PRODUKTIT - EDICIONI MEXICO