Vennligst bekreft alderen din.

Er du 21 år eller eldre?

Produkter på denne nettsiden kan inneholde nikotin, som kun er for voksne (21+).

Utløper engangsvapes?

Har du kjøpt eller prøvd en engangsvape?Engangsvaperer veldig vennlige for nybegynnere eller brukere som leter etter en enkel vaping-løsning.De er forhåndsfylte med smakfull e-væske og trenger ikke vedlikehold.Så lurer du på om de vil utløpe?Kan engangsutstyret bli dårlig?Selvfølgelig er svaret ja at engangsvapes og e-juice utløper.Utløpsdatoen er angitt på pakken som også er en estimert dato.

E-væske består hovedsakelig av propylenglykol (PG) og vegetabilsk glyserin (VG) som har svært lav flyktighet slik at de kan vare i 1 til 2 år.Imidlertid vil andre stoffer som nikotin og smakstilsetninger påvirke levetiden til e-væske.

Utløper 1

Det er en lang prosess at e-væske blir dårlig hvis den settes e-juice under normale forhold.Komponentene i væsken begynner å brytes ned tidligere når de utsettes for sollys eller ekstrem varme direkte.Da kan vi spørre, hvordan vet vi at det går dårlig?

1. Fargeendring

Fargeendringen er et av de mest åpenbare tegnene på at engangsvape-væske blir dårlig.Når e-væsken forventes å være mørkere enn originalen, inneholder spesielt nikotin.Nikotin er et svært reaktivt kjemikalie og å utsette det for oksygen, eller til og med lys, kan få det til å reagere og gjøre fargen på vapejuice til mørkere brun farge.

Hvis du kjøper flere engangsvape-enhetmed en gang er det bedre å åpne den du vil vape akkurat nå.Fordi nye engangsvapes kommer med en forseglingspose for å unngå oksidasjon. 

Utløper 2

2. Lukt blir ubehagelig og dårlig ettersmak

Å lukte er en rask eim for å bedømme om engangsdampen din er over sin beste alder.Det er nok avvape e-juice smakerfor engangsvapes, inkludert fruktsmak, dessertsmak, mentolsmak osv. Bortsett fra PG og VG, er de fleste tilsatt naturlige eller kunstige smaker for å gi brukerne flere valgmuligheter.Den ferske vapejuicen har en behagelig lukt.Ettersom tiden går, kan lukten endre seg til å være rar eller ekkel.Det er også et tegn på at e-væsker blir dårlige.

3. Ingrediensene skiller seg

De tyngre kjemiske elementene i e-væske vil naturlig synke til bunnen av engangsdamptanken.Separasjon er normalt i væsker med blandede elementer, og du kan riste og blande dem som før.Derfor, hvis innholdet ikke kan blandes sammen etter en shake, er det på tide å bytte en ny.

Utløper 3

4. Ble tykkere

Når e-væsken blir tykkere enn den var før, bortsett fra at den modnes med tiden, er det utrygt å dampe.Den tykkere ejuice i engangsdamp vil være vanskelig å trekke og produsere mindre damp enn før.


Innleggstid: 17. september 2022