E ʻoluʻolu e hōʻoia i kou makahiki.

He 21 a ʻoi paha ʻoe?

Loaʻa paha nā huahana ma kēia pūnaewele i ka nicotine, no nā mākua (21+) wale nō.

Pehea e hoʻouka hou ai i kahi Vape hoʻopau?

ʻO ka ʻōlelo maʻamau,vape hoʻohanaʻaʻole hiki ke hoʻouka hou ʻia a me ka hoʻopiha ʻole ʻana i ka vaping i hoʻopiha piha ʻia a hoʻopiha mua ʻia.Hele mai ia me nā ʻano wai ʻona vape, me ka hoʻohana ʻana i ka paʻakai nicotine ikaika like ʻole.ʻOi aku ka maikaʻi o nā vape hoʻokuʻu ʻia no ka poʻe makemake wale e hoʻopaʻa i ka nicotine ma kahi ala kūpono a me ke kumu kūʻai me ka hopohopo ʻole e pili ana i nā ʻano hoʻonohonoho a me nā mea pono.

Pehea e hoʻopiha hou ai i kahi pahu vape hoʻopau (2)

ʻAʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa hou i kēlā mau meanā peni vape hoʻopaume ka ʻole o ka hoʻouka ʻana i ke awa, no laila ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻohana i kahi micro USB a i ʻole type C cable.He pōʻino ka luku ʻana i ke kino peni hoʻolele e kiʻi i ka pākaukau a hoʻopiha hou. Inā ʻoe e hoʻohana nei i kēia mau vape hoʻopau, hiki iā ʻoe ke luku wale i ka huahana no ka loaʻa ʻana o ka pākaukau a hoʻohana i kahi charger ʻē aʻe e hoʻopaʻa iā ia.He mea weliweli loa kēia.Loaʻa paha nā pilikia e like me ka pahū a me ka leaka ʻana o ka pākaukau ma muli o ka hana kūpono ʻole.Eia kekahi, ʻoi aku ka maikaʻi o ke kumukūʻai o nā pods disposable.Ma mua o ka ho'āʻo e hoʻonui, ʻoi aku ka maikaʻi e kūʻai i kahi hou.Eia kekahi, ʻaʻole hiki ke hoʻohana ʻia no ka manawa lōʻihi no ka mea ʻaʻole hiki iā lākou ke hoʻopiha hou inā ʻo ia ka uku. Loaʻa i nā pods disposable maikaʻi ke kumu kūʻai ʻole me ka hoʻopaʻa ʻole a hoʻopiha hou?

IPLAY Max Disposable Vape - 2500 Puffs

IPLAY MAX VAPE HOOLAHA

IPLAY MAX Vape Hoʻokuʻu ʻiaʻoi aku ka maikaʻi o ke kūʻai aku ʻana o IPLAY VAPE, nona ka mana e-wai 8ml, e hāʻawi ana i 2500 puffs.Hoʻohana ʻia e kahi pākaukau 1250mAh i kūkulu ʻia, hiki ke lōʻihi a hiki i ka pau ʻana o ka e-juice.Hoʻopiha mua ʻia ʻo IPLAY MAX a huki ʻia i mākaukau e hoʻohana a ʻaʻole pono e hoʻonohonoho, e loaʻa maʻalahi ka ʻono ʻono me nā ʻono ʻono.Loaʻa iā MAX 0% a me 5% ka ikaika nicotine.Loaʻa nā ʻono he 30.

IPLAY Bar Disposable Vape - 800 Puffs

IPLAY Bar Disposable Vape 800 Puffs

PAPA IPLAYHoʻohana ʻo ia i ka hoʻolālā kristal bicolor disposable vape peni, ka mea i hoʻohana ʻia e ka 500mAh kiʻekiʻe o ka ikehu i kūkulu ʻia i loko, e hāʻawi ana i ka mana paʻa a hoʻomau e hoʻopuka i ka ʻono vaping maʻemaʻe i kona puff hope loa.He 2ml ka wai e-wai a kākoʻo iā 800 puffs.ʻO IPLAY BAR 800 Puffs Disposable nā ​​hiʻohiʻona i ka nui paʻa a me ka hoʻolālā nani.Hiki iā ʻoe ke koho i nā ʻano ʻono like ʻole a me 2% nicotine content.

IPLAY AIR Disposable Vape - 800 Puffs

IPLAY AIR - 2ML & 800 PUFFS

IPLAY AIR Vape Hoʻokuʻu ʻiaUa hoʻokō ʻo ia i nā koi TPD me ka mana eliquid 2ml, hoʻohana ʻia e kahi pākaukau kūloko 500mAh, kākoʻo a hiki i 800 puffs me ka hauʻoli vape piha.Hoʻolālā ʻia ke ʻano kāleka, ka nui o ka ʻeke a me ka manaʻo lima ʻoluʻolu loa.ʻO IPLAY Air Disposable Vape he 9mm wale nō ka mānoanoa no laila e hoʻohui i ka ʻoluʻolu a me ka nani e hāʻawi i ka ʻike vaping maikaʻi.

IPLAY 3 IN 1 Pro Disposable Vape - 2500 Puffs

IPLAY 3 IN 1 Pro Disposable Vape 2500 Puffs

IPLAY 3 IN 1 Prohe vape hoʻohana hou me 2 ʻono e-wai i loko o hoʻokahi pod.Hoʻohana ʻia e ʻelua 500mAh kiʻekiʻe kiʻekiʻe i loko o ka pākaukau, 3 i ka 1 Pro e hōʻike ana i nā pahu wai e-wai ʻelua.Kākoʻo kēlā me kēia pākaukau i kahi pahu i hiki iā ia ke hāʻawi i kahi puff lōʻihi a hiki i ka hopena.Ma waho aʻe o nā ʻono ʻelua, hiki iā ʻoe ke hauʻoli pū i nā mea ʻono i hui pū ʻia.Hāʻawi ka helu puff i 2000 puffs me ka ʻono maoli. Akā, ʻoi aku ka nui o nā mea hoʻohana e ʻimi nei i nā vape hoʻokuʻu hou.Ua ʻike ka nui o nā māka i kēia ʻike mākeke a hoʻokuʻu i nā huahana rechargeable.Nui aʻe a ʻoi aku ka rechargeable ma ka mākeke e hoʻokō i nā pono o nā mea hoʻohana.Loaʻa i ka mea hiki ke hoʻihoʻi hou i ka mana e-wai nui ma kahi liʻiliʻi. Hiki mai nā vape rechargeable me kahi awa hoʻouka ma luna a ma lalo paha e maʻalahi ke ʻike, e kākoʻo ana i ka micro USB a i ʻole type C ka hoʻopiʻi wikiwiki.Akā ʻaʻole i hoʻokomo ʻia nā kaula hoʻoili i loko o ka pūʻolo, ʻo ia hoʻi, pono ʻoe i kahi kaula. Eia ma ka hahai ʻana i kekahi IPLAY rechargeable disposables no ke koho.

IPLAY X-BOX Disposable Vape - 4000 Puffs

IPLAY X-BOX DISPOSABLE VAPE Pod

IPLAY X-BOXLoaʻa i ka hoʻolālā aniani bicolor, a me ke ʻano wavy i loko.Hoʻohana ʻia ia e kahi pākaukau kūloko 500mAh rechargeable ma o ka hoʻopiʻi wikiwiki ʻana o ke ʻano C.No laila, ʻaʻole hopohopo nā mea hoʻohana inā lōʻihi ka lōʻihi o ka pākaukau a hiki i kona puff hope loa.Hōʻike ka IPLAY X-BOX i ka mana ejuice 10ml, e kākoʻo ana i nā puffs 4000 me ka hauʻoli piha.Me ka 1.1ohm mesh coil, hiki iā ʻoe ke loaʻa ka ʻono kūlohelohe i kēlā me kēia puff.

IPLAY Bang Disposable Vape - 6000 Puffs

IPLAY BANG - 6000 PUFFS & MESH COIL

IPLAY Bang Disposable Vape Pen, i lako me ka rechargeable 600mAh pākaukau, he 14ml e-juice pod a me 40mg nicotine ikaika me ka puʻu ikaika, e hāʻawi ana i 6000 puffs.Eia kekahi, ʻo ka 1.1 ohm mesh coil e hōʻike iā ʻoe me ka ʻike ʻono maikaʻi.Kākoʻo ʻo IPLAY Bang i nā puffs 4000 a mau ka ʻono maʻemaʻe a hiki i nā puff hope loa.Me ka IPLAY Bang e loaʻa iā ʻoe ka ʻoluʻolu a me ka maikaʻi.

IPLAY BOX Disposable Vape - 12000 Puffs

POD VAPE PALAPALA IPLAY BOX

PAHU IPLAY BOX Disposable Vapeʻo kā mākou e-wai nui loa i kēia manawa.Hoʻohana ʻia e kahi pākaukau 1250mAh i hoʻopaʻa hou ʻia, kākoʻo ʻo BOX Disposable Vape i ka nui o 12000 puffs.ʻAʻole ia wale nō ka hoʻolālā ergonomic a me ka manaʻo lima ʻoluʻolu, akā lawe pū kekahi iā ʻoe i ka ʻono maʻemaʻe.10 ʻono a me 3mg nicotine maʻiʻo.

Ma waho aʻe, hiki iā ʻoe ke kaomi ma aneʻi e ʻikepehea e hoʻopiha ai i ka vape pod.


Ka manawa hoʻouna: Jul-08-2022