Mangga Verifikasi Umur Anjeun.

Anjeun 21 atawa heubeul?

Produk dina situs wéb ieu tiasa ngandung nikotin, anu ngan ukur kanggo déwasa (21+).

Tentang Kami

Ngeunaan IplayVape

Shenzhen Iplayvape Technology Co., Ltd diadegkeun dina taun 2015 sareng ayana di "Kota E-cig" anu kasohor di dunya Shenzhen, mangrupikeun perusahaan téknologi inovatif anu kalibet dina panalungtikan sareng pamekaran, manufaktur, dagang, sareng penjualan rokok éléktronik kualitas luhur ( e-cig) sareng produk anu aya hubunganana ogé.Produkna kalebet kit starter vape, pods vape disposable, kit sistem pod refillable, sareng hardware vaporizer CBD.Brand IPLAY diluncurkeun pikeun ngawangun hubungan sareng para nasabah sacara langsung di 2018.

Iplayvape boga dua pabrik ngawengku wewengkon leuwih ti 15.000 méter pasagi.Kalayan langkung ti tujuh taun pangalaman dina R&D sareng produksi, kami gaduh kamampuan sareng kamampuan nawiskeun solusi profésional pikeun ngajantenkeun ide OEM / ODM suksés!Ulah ragu ngahubungan kami lamun anjeun boga pamundut wae.

Naha Iplayvape

Urang Sunda

Téhnologi R & D canggih

Manufaktur

Kapasitas Manufaktur Kuat

klien

Base Palanggan beragam

Tim Iplayvape

Tim Iplayvape

Iplayvape mangrupikeun tim manajemén anu komitmen, insinyur R&D, desainer, ahli ranté suplai, profésional bisnis sareng jasa konsumen gawé bareng pikeun nawiskeun produk kualitas pikeun pangguna sareng pangalaman vaping anu nyugemakeun.

Misi Iplayvape urang

IPLAY taat kana "Vape Pikeun Kahirupan Leuwih alus!", Tujuanana pikeun nawiskeun desain ngarah sareng standar kualitas pangluhurna pikeun nyiptakeun rokok éléktronik anu pangsaéna.Produk kami dirarancang janten merenah, gampang dianggo pikeun nyumponan kabutuhan pasar.Kami ngudag pangalaman rasa anu paling luhur sareng narékahan pikeun kapuasan pikeun masihan aranjeunna pilihan anu langkung séhat.

misi
IPLAY VAPE - Mitra & Kerjasama

Mitra & Kerjasama

Kusabab ngadegna, Iplayvape geus deeply kalibet dina produk R&D, ngaronjatkeun daya saing inti na, sarta terus ngembangna pangaruh brand na.Ayeuna alat vape kualitas urang diékspor ka leuwih ti 40 nagara sakuliah dunya kaasup AS, Mexico, Brazil, Inggris, Rusia jeung tetep dina ngamekarkeun vaporizer inovatif tur e-cig pikeun sakabéh klien kami.

Warmly ngabagéakeun klien ti sakuliah dunya nelepon kami pikeun bisnis negotiation.We kasampak maju ka nyieun karaharjaan sarta kauntungan silih sareng anjeun sadayana!

sertifikasi - Iplayvape