Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

Fa'ailoaina ole Lumana'i ole Vape: IPLAY X-BOX Disposable Vape Pod Review

Faʻafeiloaʻi i la matou iloiloga loloto o le IPLAY X-BOX Disposable Vape Pod.I totonu o lenei tusiga, o le a tatou suʻesuʻeina uiga fou ma le faʻatinoga o le IPLAY X-BOX, faʻatasi ai ma lona malosi 4000 puffs, fuafuaina e faʻatulagaina le lumanaʻi o vaping.Pe o oe o se tagata e fiafia tele i le vape pe na o le fia iloa e uiga i atinaʻe lata mai i le vape technology, o lenei iloiloga o le a maua ai faʻamatalaga i le IPLAY X-BOX, e aofia ai lona mamanu, faʻatinoga, ma faʻaiʻuga o a matou suʻega Iplay vape malosi.

Fuafuaga 1(11)

Fuafua ma Fausia:

O le IPLAY X-BOX Disposable Vape Pod e vave ona pu'eina le mata i lona mamanu ma le ergonomic.E fetaui lelei i lou lima ma faʻaalia se faʻaonaponei faʻaonaponei e aofia ai le maeʻa maeʻa, e maua ai se paʻi o le lalelei.Fuafuaina ma le feaveai i le mafaufau, o lona fausaga mama e lelei atoatoa mo vaping i luga o le alu.

Fausia mo le tumau, o le lelei o le fausiaina e sili ona maualuga.O le masini e faʻaoga-faʻaoga, faʻaalia ai se masini faʻaogaina, e faʻaumatia ai le manaʻoga mo faʻamau faʻalavelave poʻo faʻatulagaga, e mafai ai ona maua mo vapers o tulaga uma o le poto masani.

Fa'atinoga:

O le faʻatinoga o le IPLAY X-BOX e leai se mea e ofoofogia.E sau mua'i fa'atumuina ma 'ese'ese mea'ai e-liquid e fa'amalieina ai le tele o mea e fiafia i ai.O nei tofo e maua ai se poto masani o le vape fa'amalieina, fa'aalia i se tofo lamolemole ma tofo.

O se tasi o foliga iloga o le IPLAY X-BOX o lona uiga ofoofogia 4000 puffs gafatia, faʻafetai i lona maualuga-maaa maa.Ole mea lea e fa'amautinoa ai se vape umi umi e aunoa ma le popole o le masini ua uma le malosi i se taimi vave.

E le gata i lea, o lenei vape pod e maua mai ai ao mafiafia ma le fa'amalieina o le fa'a'i, faʻafeiloaʻi uma i le ao tulituliloa ma le fiafia i le tofo.

IPLAY-X-BOX-4000-PUFFS(11) 

iPlay Vape Su'ega:

O la matou su'ega vape Iplay na fa'aalia ai o le IPLAY X-BOX Disposable Vape Pod e ola e tusa ai ma ana fa'amatalaga o le tu'uina atu o mea masani ma le fiafia vape.O le masini na faʻatumauina lona faʻatinoga i le tele o suʻega suʻega, faʻaalia lona faʻamaoni.

Fa'ai'uga:

O le IPLAY X-BOX Disposable Vape, o loʻo faʻaalia ai le malosi o le 4000 puffs, faʻatusalia le lumanaʻi o vape.Faatasi ai ma lona mamanu mataʻutia, faʻapitoa faʻatinoga, ma faʻaoga faʻaoga-faʻaoga, e tu o se filifiliga sili i masini vape faʻaaogaina.Pe o oe o se tagata fou i le vape po'o se tagata fiafia, o lenei vape pod e ofoina atu se aafiaga fa'amalieina ma fa'atuatuaina.IPLAY ua faʻatulagaina se tulaga maualuga ma le X-BOX, ma avea ai ma filifiliga faʻamalosi mo i latou o loʻo sailia se fofo faʻalagolago ma leai se faʻalavelave.


Taimi meli: Sep-08-2023