Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

Fa'ailoaina le Mea lilo ole IPLAY FOG Vaping Kit

Folasaga ile IPLAY FOG Vaping Kit

O le lalolagi o vape ua faʻalauteleina i tua atu o se masani ma ua aofia ai nei lana lava aganuu tulaga ese.I lenei laufanua faʻasolosolo faʻasolosolo, o le IPLAY FOG Vaping Kit o loʻo tu mai o se tagata taʻalo mataʻina ma faʻalavelave.Faatasi ai ma lona mamanu matagofie ma foliga sili atu, o lenei pusa vape e mautinoa lava e faʻafiafiaina e oʻo lava i tagata e sili ona faʻaalia.

I le lalolagi o vape, pusa pod ua suia le poto masani o tagata e ala i le ofoina atu o le feaveaʻi, faigofie o le faʻaogaina, ma se vape faʻapitoa.

pusa vape pod 

Fa'aaliga ma Fa'amatalaga o le IPLAY FOG Vape Kit

Fuafuaga Lelei ma Ergonomics

O le IPLAY FOG Vape Kit o se masini vape fa'apitoa e le gata ina tu'uina atu se poto masani vape ae e ofoina atu fo'i se mamanu matagofie.O lona fa'alelei ma le ergonomic fau e fa'amaonia ai se u'u fa'alelei ma fa'amama fa'amama.Pe o oe o se tagata amata poʻo se vaper poto masani, o le IPLAY FOG Vape Kit o le faʻamatalaga sili ona lelei e faʻaopoopo i lau aoina.

Tekinolosi Vaping Avatu

O le a le mea e tuʻu ese ai le IPLAY FOG o lona faʻaogaina o tekonolosi vape.Mai le pulea o le vevela e o'o atu i le fa'aleleia o le ea, o lenei masini e fa'aogaina mo tagata amata ma vapers poto masani, ma folafola atu se malaga fa'apitoa ma fa'apitoa.

Ola maa ma Totogi

Faatasi ai ma lona ola malosi maa ma le gafatia lelei o le tauina, e mafai ona e fiafia i taimi faʻalautele vape e aunoa ma se faʻalavelave.Fa'atofa i le le fiafia o ma'a mate ma fa'afeiloa'i i le faigofie ma le fa'amaoni o le IPLAY FOG.

Pod Capacity

O le IPLAY FOG pod kit o loʻo faʻaalia ai se tulaga mataʻina o le vape pod, ma faʻaalia ai i ana tagata tauva.O lona faigofie e le mafaatusalia, e maua ai se poto masani vape e leai se faʻalavelave.

Fa'ai'uga

I le malo o vape, o le IPLAY FOG Vape Kit o loʻo tu o se mealilo o loʻo faʻatali e faʻamatalaina.O lona mamanu fa'alelei, fa'atekonolosi fa'atekinolosi, ma fa'alapotopotoga fa'alaua'itele ua avea ai ma filifiliga fa'amalosi mo vapers o lo'o sailia se poto masani fa'apitoa.A'o fa'aauau pea le fa'atupuina o le aganu'u vape, o le IPLAY FOG o lo'o tumau pea se fa'alavelave mata'utia ma ta'uta'ua.


Taimi meli: Nov-17-2023