Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

Tala'aga o Vaping: O a mea o le a fa'asolo i le lumana'i

I aso nei, o vaping ua maua le lauiloa o se mea e sili atu le soifua maloloina i le ulaula.O loo finau tagatape sili atu le soifua maloloina ole vape nai lo le ulaula soo.O le fea coil e sili ona lelei mo se masini vape?O le fesili e sili ona manaia, na fa'afefea ona lauiloa le sikaleti eletise?Ina ia aʻoaʻo atili e uiga i lenei mea, e tatau ona tatou suʻesuʻeina muamua letaimi fa'asolopito o vaping.

vaping-talafa'asolopito

Sikaleti eletise i le 20th Century: Pristine Prototypes

Le amataga o vapinge mafai ona toe foʻi i tua i le 1927, na faia ai e se fomaʻi e igoa ia Joseph Robinson le masini faaeletonika muamua mo togafitiga faafomaʻi;mulimuli ane i le 1930, o lana talosaga mo se pateni mo lenei masini na faamaonia e le USPTO (The United States Patent and Trademark Office), faatasi ai ma se lipoti o loo taʻua ai, "mo le uuina o vailaʻau o loʻo faʻavevelaina i le eletise pe faʻamafanafanaina e maua ai ausa mo le manava."Ae ui i lea, o lenei pateni e leʻi faʻapisinisi.

O le uluai sikaleti eletise na faia i le 1963 e se tagata Amerika, Herbert A. Gilbert, o le na mulimuli ane talosaga mo se pateni mo lana mea fou, lea na tuuina atu i le 1965. Ae paga lea, o le mea fou a Mr. Gilbert na le amanaiaina ona o le ulaula o loo vaaia pea o se tulaga i lea taimi.O afeafa'atalanoaina i le 2013, na taʻua ma le mitamita e le tagata suʻesuʻe e faapea o sikaleti eletise i aso nei o loʻo mulimulitaʻi i le mamanu autu o loʻo otooto atu i lana uluai pateni.

O le tausaga 1979 na vaaia ai le tele o mea taua na tutupu i le lalolagi atoa, e aofia ai le uluai faʻatauina e-sikareti.O sikaleti fiafia na muamua faatau atu i Kalefonia ma isi setete i Saute sisifo e Phil Ray ma Norman Jacobson.Na latou maketiina a latou oloa e fai ma sui o tagata ulaula, ma na o tagata ulaula, mo le faaaogaina i nofoaga e le taliaina pe faasaina ai le ulaula.Mulimuli ane, i le 1987, na pulea ai e le FDA (le United States Food and Drug Administration) oloa e pei o E-Cigarettes.E taua le matauina o le faletua o Ray, Brenda Coffee, na ia fatuina le faaupuga "vape," lea ua tatou faʻaaogaina nei e faʻamatala ai le faʻaogaina o sikaleti eletise.

 

Vaping i O Tatou Taimi: Le Atinaʻeina o E-sikareti mai le 2000s

O Hon Lik, o le na failaina se pateni mo le mamanu e-sikaleti o loʻo iai nei i le 2003, o loʻo taʻua o le na faia le sikaleti eletise i le vape community i aso nei.I le tasi tausaga mulimuli ane, na faʻafeiloaʻi ai lana oloa i totonu o le maketi i totonu o Saina, ma faʻaalia ai le tele o faʻataʻitaʻiga na faasolosolo malie atu i isi atunuʻu - peitaʻi, o oloa vape e leʻi aloaia faaletulafono.O sikaleti faaeletonika ua faʻalauiloaina i Europa ia Aperila 2006. Lua masina mulimuli ane, o le tulafono muamua e-sikaleti faʻaulufale mai o loʻo faʻatinoina i le Iunaite Setete.O le sefulu tausaga muamua o le 21st seneturi na matua vaseinase lumana'i manuia mo le pisinisi vape.

Kamupani i le tele o atunu'u o lo'o fa'atinoina pisinisi tau tapa'a na mua'i manatu i le sikaleti eletise o se mea e masani ai - o le talitonuga ma su'esu'ega fa'asaienisi fa'aletonu, o le i'uga, na fa'atupuina ai le fa'ailoga tagata i vape.O le WHO (Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi) o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona taua.Na unaʻia e le faʻalapotopotoga i le 2008 e le manatu o sikaleti eletise o se fesoasoani faʻagata faʻagata ma e vave ona aveese e le au maketi soʻo se faʻamatalaga i sikaleti eletise e saogalemu ma aoga mai a latou mea.O le tele o matagaluega o le soifua maloloina o le tele o atunuu, o loo taʻua ai le faamatalaga a le WHO, na talosagaina le faasaina o pisinisi, ma o nisi o loo faasaina pea le faatauina atu ma le umiaina o vape, ma tuua ai sikaleti masani e na o le pau lea o le tapaa faaletulafono i luga o le maketi - e le gata ina faatapulaa ai filifiliga mo tagata ulaula. ' taumafa, ae faapena foilafo se ata lafoia i luga o le vaping talafaasolopito.

 

Le Lumana'i o le Sikaleti eletise: O le a le mea o le a avea ma masini vape?

O le sikaleti eletise na maua uma le viia ma faitioga i lana faigamalaga agai i le manuia, ae tasi le mea e mautinoa: o se auala e sili atu le saogalemu, maloloina, ma sili atu le taugata e taofi ai le ulaula (mafaufau i le tele o taimi e faʻatau ai e tagata ulaula sikaleti ma le maualuga o fomaʻi. pili e fesoʻotaʻi ma togafitiga NRT).Ma a'o aga'i i luma le tekonolosi, ua alia'e mai ai masini vape e pei o le vape pod, vape kit, vape pod system, disposable, ma isi.O le fea o le ale vape pod o lo'o fa'asolo?Atonu e eseese tali a tagata.Ae ui i lea, mai se vaaiga faʻatau-faʻatau, atonu tatou te peti i luga o le vape pod.

E tusa ai ma le fa'aoga-faauo, o le vape pod tu'uina atu o se masini vape tauva mo tagata fa'aoga.O se tagata ulaula fou ua liliu-vaper e tatau ona faaseseina e se sami o manatu e le masani ai.Mo se faʻataʻitaʻiga, coils - atonu e le mautonu se tasi i leo le eseesega i le va o le vili mata ma le vili masani.Peita'i, e fa'asaoina e vape pods fou mai na fenumia'i uma ona e leai se mana'oga e fa'apipi'i pe sui nisi vaega i taimi masani.Faatasi ai ma se faʻaaogaina, pau lava le mea e manaʻomia o le pikiina, saeia le afifi, ona fiafia lea i le vape.O se vape pod e mafai ona fa'aaogaina e mafai fo'i ona feavea'i, e mafai ai e vapers ona fiafia i taimi o vape i so'o se taimi ma so'o se mea latou te manana'o ai.I lenei tulaga, e mafai ona faia se faʻaiuga faʻapitoa:fa'aaogaina o le lumana'i.

IPLAYVAPE, o se fetu o loʻo faʻatupuina i luga o le pisinisi vape pod faʻaaogaina, ua malosi talu mai le 2015. O le tele o ana faʻasologa, e pei o leIPLAY MAX, IPLAY X-BOX, maIPLAY AO, ua avea ma fili i le tele o vaega o le lalolagi.O loʻo popole pea le kamupani i faiga faʻapisinisi lata mai, fatuina o tofo lauiloa fou o le e-sua, faʻataʻitaʻiina o mamanu sili ona lauiloa, ma faʻatautaia se suʻesuʻega faʻatauvaʻa malosi - o nei taʻiala uma ua fesoasoani i le IPLAYVAPE e avea ma se faʻailoga e-sikareti manuia.

 

Vape Pod Vape Fa'atauva'a: IPLAY X-BOX

IPLAY X-PUASAUua maua le tele o vi'iga mai tagata fa'aoga ona o se masini vape feavea'i ma fa'alelei.Faatasi ai ma le 10ml o le sua e-suai, e mafai e lenei pod ona maua mai i le 4000 puffs - ma faʻatasi ai ma le 500mAh maʻa e faʻamalosia ai, o le a le popole tagata faʻaoga i le i ai o se poto masani vape.E mafai e tagata fa'aoga ona molia e ala i le ituaiga-c port a'o le'i uma le paoa.Peach Mint, Pineapple, Grape Pear, Watermelon Bubble Gum;Blueberry Raspberry, Aloe Grape, Watermelon Ice, Sour Orange Raspberry, Sour Apple, Mint, Strawberry Litchi, ma Lemon Berry o mea fou uma ia.

S66 IPLAY X-BOX 1

Tele: 87.3*51.4*20.4mm
E-suavai: 10ml
Ma'a: 500mAh
Puffs: E oʻo atu i le 4000
Nikotini: 5%
Tetee: 1.1Ω Mesh Coil
Totogi: Ituaiga-C
afifi: 10pcs / pusa;200pcs/carton;19kg/carton


Taimi meli: Nov-11-2022