Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

E Mafai Ona E Ave Vape Fa'aaogā i luga ole Va'alele?

Mo tagata e ulaula pe vape, o se taimi faigata le i ai i luga o le vaʻa, nofo ai iina mo le tele o itula ma mafatia i vaisu o le nicotine - ae faʻafefea naʻo le tilotilo i lau pod?E matua leai lava se fa'afitauli.E mafai foi e oeave se vape i luga o se vaalele?Sei o tatou siaki faatasi tulafono.

vaping i luga o le vaalele

Tulafono Vaalele e uiga i Vape

E tusa ai ma leUS Transportation Security Administration, e le faatagaina le vape i luga o vaalele.Ae ui i lea, o le aveina o se vape faʻaaoga ma oe i lenei malaga e faʻatagaina.Fai mai, "E manaʻomia le pasese e faia ni faiga lelei e puipuia ai faʻafuaseʻi le faʻagaoioia o le elemene vevela o le masini pe a felauaiga masini."E mafai ona e aveina lau vape fa'aaoga i totonu o ato, ae e le faatagaina oe e tu'u i totonu o ato siaki– lea e ono mafua ai le mu i totonu o le tele o ato e mu.

O le tulafono o loʻo taʻua i luga e mafai ona faʻaaogaina i vaalele a le tele o atunuʻu, ae o loʻo i ai se isi mea e tatau ona e faʻalogo i ai - o lea ua sili atu i le 40 atunuu / eria o loʻo iai tulafono faʻatonutonu i luga o le masini vape, pe ua faʻasaina atoa i le atunuʻu. .E pei o Laos, ua faʻasa e le atunuʻu le vape ma o loʻo fuafua i se tulafono sili atu ona mamafa i le faʻaaogaina o tapaa.O le auala sili e aloese ai mai soʻo se faʻalavelave o lesiaki le tulaga fou o le tulafono i lou taunuu mai.

Fa'apipi'i Vape i luga ole Va'alele

O se vape tu'u'esea e faigofie tele ona feavea'i, ae e te mana'o i se pusa e toe fa'atumu - e tatau ona e teuina lelei le maa ma le e-sua.Manatua, e le mafai ona tu'u le maa i totonu o au ato siaki e puipuia ai le mu - e sili ona e teuina i totonu o se pusa palasitika saogalemu.Ma mo e-sua, o loʻo i ai foʻi se tulafono faʻatonutonu mo ia - e tatau ona tutusa pe itiiti ifo i le 100ml, i leTulafono TSA.

Fautuaga: IPLAY X-BOX 4000 Puffs Disposable Vape Pod

In le faʻatusatusaga o le Disposable Pod ma Refillable Pod, ua matou lisiina nisi o mea lelei ma le lelei o latou taʻitoʻatasi - i se tulaga tele, matou te manaʻo e fautuaina le mea muamua pe afai e te alu i fafo, aloese mai le faʻalavelave o le molia poʻo le toe faʻatumu e-sua.Ma matou te talitonu o le Iplay X-Box o le filifiliga sili lea mo oe.

S66 IPLAY X-PUASA

Iplay X-Pusa, o se masini vape fa'aaogaina mata'ina, ua maua le fiafia tele talu mai lona tatalaina.Faatasi ai ma se fua feaveaʻi e fua i le 87.3 * 51.4 * 20.4mm, X-Pusa e mafai ona faigofie ma faʻaogaina i totonu o lau taga - o le a lelei mea uma pe afai e te le aveina i fafo i luga o le vaalele, ona e fiafia ai lea e le aunoa ma le vape. lau tofo fiafia i le 4000 puffs.I le pito i lalo, o loʻo i ai se pusa faʻapipiʻi type-c ua fuafuaina mo lou faʻaogaina - faʻamolemole aua neʻi galo e faʻatumu atoa aʻo leʻi oʻo i le vaalele, i le faʻaaogaina o se masini faʻaeletoroni, e aofia ai le tauina, e le faʻatagaina i luga o le vaalele.

I le taimi nei, e 8 tofo e te filifilia: Blueberry Raspberry, Aloe Grape, Watermelon Ice, Sour Orange Raspberry, Sour Apple, Mint, Strawberry Litchi, Lemon Berry

  • Tele: 87.3*51.4*20.4mm
  • E-suavai: 10ml
  • Ma'a: 500mAh
  • Puffs: E oʻo atu i le 4000
  • Nikotini: 4%
  • Tetee: 1.1Ω Mesh Coil
  • Totogi: Ituaiga-C
  • afifi: 10pcs / pusa;200pcs/carton;19kg/carton

 


Taimi meli: Sep-10-2022