Fa'amolemole fa'amaonia lou matua.

O e 21 pe sili atu?

O oloa i luga ole upegatafa'ilagi atonu e iai nicotine, e mo na'o tagata matutua (21+).

E Mafai e Vape ona Faafouina le Olaga?

O se su'esu'ega fou ua fa'ailoa mai ai o le to'atele o tagata Peretania e talitonu e tatau ona fa'asa sikaleti fa'ale-aganu'u ona o levapingma e-sikareti. Faatasi ai ma le Malo o Peretania o loʻo taʻitaʻia le ala faʻavaomalo i le faʻamalosiavape lafoa'ima isi sikaleti eletise e avea o se auala e tuu ai le ulaula tapaa o se palota e taʻu mai ai o manatu lautele o loʻo faʻasaga i sikaleti masani.O lona uiga o tagata e pei o Johnny Depp, o loʻo faʻaalia le ulaina o se sikaleti masani i fafo atu o le faamasinoga talu ai nei, e tatau ona latou faʻaogaina ni auala saogalemu pe a ulaula i Peretania.

Ola2

O le palota a Techne UK mo Express.co.uk na faʻaalia ai o le toʻatele o tagata tali mai e talitonu e tatau ona faʻasaina sikaleti masani.Sa sili atu ona lagolagoina e tamaitai le faʻasa o sikaleti, ma le 59% na manaʻo e faʻasaina i latou pe a faʻatusatusa i le 49% o tama.

Ua lagolagoina e vaega e tetee i le ulaula tapaa le una’i talu ai nei a le Malo e una’ia tagata e sui i sikaleti eletise.O sikaleti eletise e masani ona vaʻaia o se mea e sili atu le soifua maloloina nai lo sikaleti masani, ma e toʻatele tagata e sili atu ona faigofie e faʻaoga.

Vaping ua faʻateleina le lauiloa i tausaga talu ai nei, ma e le faigata ona iloa pe aisea.Afai o lo'o e va'ava'ai e tu'u le ulaula, pe na'o lou mana'o e fa'aiti i lalo lou taumafa nicotine, IPLAYpusa lafoa'io se filifiliga atoatoa. E faitau miliona tagata matutua i le lalolagi e fiafia i vape pei oIplay Maxe fai ma sui i le ulaina o sikaleti.Mo le toʻatele, o se auala e faʻaitiitia ai lo latou lamatiaga o le aʻafia i le asu leaga o tapaa. O le vape e le na o se mea e sili atu le soifua maloloina i le ulaula, ae o se filifiliga foi e tatau ona faʻaaloalogia.E tatau i tagata matutua ona saoloto e filifili pe faʻafefea ona latou faʻafouina i latou lava, e aunoa ma se faʻalavelave mai se mea.O Carla bruni o lo o sasaina lana vape i le kapeta mumu cannes o se faʻataʻitaʻiga lelei o lenei mea.E tatau i tagata matutua ona saoloto e fai a latou lava filifiliga e uiga i le vape, e aunoa ma le faʻasalaina poʻo le faʻamalosi.

Olaga1

E le o se mea lilo le ulaula e mafai ona oʻo atu ai i le samasama o nifo ma le atinaʻeina o nifo nifo.Ae ui i lea, o le vape e iai se aoga taua pe a oʻo i le tumama o nifo.Talu ai e le ufiufia e le ausa vai nifo i se mea samasama, e mafai e vapers ona tausia lelei le tumama o nifo ma sili atu ona ataata.E le gata i lea, o le ulaula e mafai foi ona oʻo atu ai i faʻafitauli o nifo e pei o gaʻo ma le lanu. Vapers e tau le maua nei fa'afitauli talu ai latou te le maua ni vaila'au fa'aleagaina e pei o sikaleti.O lona uiga e mafai ona latou fiafia i le soifua maloloina lelei o nifo ma faʻateleina le talitonuina o le tagata lava ia. Afai o lo'o e va'ava'ai e fa'aleleia lou olaga ma lou soifua maloloina, o le tu'ua o le ulaula o se nofoaga lelei lea e amata ai ma taumafai ai.masini vapeina ia maua ai se olaga lelei.

Ola3

Taimi meli: Me-30-2022