Vennligst bekreft alderen din.

Er du 21 år eller eldre?

Produkter på denne nettsiden kan inneholde nikotin, som kun er for voksne (21+).

Hvilken engangsvape har flest drag?

Som markedet forengangsvapervokser så raskt, brukernes behov for produkter blir mer og mer mangfoldige.IPLAY VAPE tilbyr en profesjonell løsning for engangsvapes, inkludert forskning og utvikling og produksjon.Vi støtter ogsåOEM og ODMfor å tilpasse enhetene og smakene dine!
Det er flere valg når brukere skal kjøpe en, for eksempel engangspenner, bokser eller kortstil;små eller store skyer.Vel, vi vil diskutere engangsvapen som har flest drag.Med andre ord kan en engangspod vare lenger.Høyt drag kan vare opptil en uke eller lenger.

Hva er relatert til dragtelling?

Engangsenhetene med de fleste puffene avhenger av e-væskekapasiteten, batterikapasiteten og puffinhalasjonslengden.

Kapasitet for e-væske

Som det er kjent for alle, er engangsvaper forhåndsfylt med e-væske og ikke-påfylling.Væskekapasiteten er den viktigste faktoren for å gi et høyere drag fordi den vil ta slutt når e-væsken går tom.Jo mer e væske, jo flere drag når du vaper med samme modell.Engangsvape med stor kapasitet er tilgjengelig og brukere kan velge fra 10 ml til til og med 25 ml e-juice i henhold til personlige krav.
Forresten, engangsbelger kommer med mange smaker, inkludert fruktig smak, drikkesmak, mentolsmak og etc.. Det er bedre at du prøver det før kjøp, så du vil dampe det til det siste og ikke sløsing.Eller det vil være en liten puff-enhet fordi du ikke liker den.

Batteri

Som vi snakket om før, bestemmer e-væskekapasiteten levetiden til en engangspute.I mellomtiden er batterikapasiteten en annen viktig faktor.Engangsvapen er designet for å forhåndslades og ikke lades opp i begynnelsen.Men når det er mer og mer etterspørsel etter store drag, produseres oppladbare engangsdamper.Nå for tiden er engangsvapen med flere puff nesten oppladbar på grunn av batteristørrelsen.Velg et større internt batteri for langvarig vapingopplevelse når det er fulladet.

Puff Inhalasjonslengde

Lengden på innånding av drag vil definitivt redusere antallet drag og deretter påvirke varigheten av engangsvapes.Jo dypere du inhalerer dampene, jo mer e-juice bruker du.Derfor er det bedre for brukere å finne den perfekte balansen mellom inhalasjonslengden og frekvensen for å hjelpe podene med å holde en lang levetid.

Engangs vapes liste med Most puffs

IPLAY X-BOX 4000 Puffs engangs

IPLAY X-BOX engangsvapekommer med 4000 drag, og gir deg langvarig vapingopplevelse.IPLAY X-BOX har en tofarget krystall og ergonomisk design, som er både fantastisk og funksjonell.Den kommer med en 10 ml forhåndsfylt e-væskekapasitet og drives av et internt 500mAh oppladbart batteri, som gir konstant bedre dampytelse.Ved å ta i bruk den avanserte mesh coil-teknologien, er X-BOX utstyrt med en 1,1 ohm mesh coil, som leverer jevne smaker.12 smaker tilgjengelig.
https://www.iplayvape.com/iplay-x-box-disposable-vape-pod.html
Smakeralternativ:

● Blåbær bringebær
● Aloe drue
● Vannmelon is
● Syrlig appelsin bringebær
● Surt eple
● Mynte
● Jordbærlitchi
● Sitronbær
● Ferskenmynte
● Ananas
● Druepære
● Vannmelon Bubble Gum

IPLAY CLOUD 10000 Puffs Engangs

IPLAY-SKYer en DTL (Direct-to-Lung) engangsvape, som kommer med en 20 ml forhåndsfylt e-væske og leverer opptil 10 000 drag for å tilfredsstille brukerens behov for damping.Drevet av et oppladbart 1250mAh batteri via hurtiglader type C, er CLOUD vape en langvarig engangsvape-enhet som du kan vape når som helst uten bekymringer.0,3 ohm mesh-spolen er designet for å produsere massiv damp perfekt.Glatt halsslag og smaker med 3 mg salt nikotinstyrke.10 smaker alternativ.
https://www.iplayvape.com/iplay-cloud-disposable-vape-pod.html
Smakeralternativ:

● Druebrus
● Jordbæreple
● Blue Razz
● Mango Ice
● Kul mynte
● Energiis
● Blandet bær
● Frodig is
● Honningsjokolade
● Bland melon

IPLAY BOX 12000 Puffs Engangs

IPLAY BOX Disponibel Vapeer den største mengden puff i vår produktlinje, som er kompakt størrelse og ergonomisk design.Den kommer med en stor kapasitet på 25 ml e-væske, som gir opptil 12000 drag.IPLAY Box er også en DTL-vaping-enhet utstyrt med en 0,3 ohm mesh-spole, som tilbyr største sky og sterke halstreff.Det er denengangsvape som varer lengstmed et oppladbart 1250mAh batteri.10 smaker tilgjengelig.
https://www.iplayvape.com/iplay-box.html
Smakeralternativ:

● Kaffe
● Blåbæris
● Aloe drue
● Pasjonsfrukt
● Ananas Kokos
● Bananis
● Juicy pære
● Energiis
● Ferskenis
● Vannmelon


Innleggstid: 22. oktober 2022