Vennligst bekreft alderen din.

Er du 21 år eller eldre?

Produkter på denne nettsiden kan inneholde nikotin, som kun er for voksne (21+).

Vaping: Hva er E-juice?

Det viktigste aspektet ved vaping er e-juice.Ikke bare gir det vapere en velsmakende smaksopplevelse, men fraværet av materialet vil gjøre vaping-enheten din ubrukelig.Hvordan fungerer en vaping-enhet?Når vapere prøver å inhalere, trenger e-juicen gjennom vekematerialet, som vanligvis er bomull, og varmes opp, noe som resulterer i aerosolen (vaping-skyen).Det er så mye om e-juice som vi bør vite som determinanten for dampsmak.Og la oss gå gjennom dem én etter én.

hva er ejuice

E-juice: Hva er ingrediensene

E-juice er et dagligdags begrep for e-væske, og det er også kjent som vape-juice i noen tilfeller.Det er materialet som brukes i vaping-enheter;når e-juice varmes opp til en aerosol, produserer den smak og skyer for vapers.I motsetning til tradisjonell tobakk, inneholder kanskje ikke e-juice en rekke giftige kjemikalier som benzen, arsen, formaldehyd, tjære og så videre, noe som gjør vaping til et sunnere alternativ til røyking.Imidlertid kan e-væsken inne i de fleste vaping-enheter på markedet i dag inneholde nikotin, som er et kjent avhengighetsskapende kjemikalie.

Selv om ingrediensene i e-juice er komplekse, kan vi liste opp noen få: propylenglykol, vegetabilsk glyserin, naturlige og kunstige smaker og salt nikotin.For bedre å forstå hvordan e-juice lages, kan vi gå gjennom hver ingrediens en om gangen.

Propylenglykol, forkortet til PG, er en fargeløs, viskøs væske.Det er en syntetisk væske som er mye brukt i mat, legemidler og kosmetikk.Hovedoppgaven til propylenglykol i e-juicen er å kontrollere jevnheten til dampen - jo mer konsentrert den er, desto sterkere treffer halsen.Personer med kroniske lungesykdommer som astma og emfysem bør unngå å bruke dette stoffet fordi det kan forårsake lungeirritasjon.

Vegetabilsk glyserin, også kjent som glyserol, er en fargeløs eller brunaktig væske med en søt smak som forekommer naturlig i noen levende organismer.Stoffet er avledet fra en naturlig grønnsak og brukes ofte i mat-, farmasøytisk, skjønnhets- og medisinsk industri.Vegetabilsk glyserin dominerer hvor mye røyk som kan produseres i vapejuice.

Smakener den viktigste faktoren som vil påvirke forbrukernes valg i utgangspunktet.For tiden er det mange smaker tilgjengelig på vapingmarkedet, hvorav de fleste er naturlige fruktsmaker som jordbær, mynte, druer og så videre.Kjemikaliene som bidrar til dette stoffet er mange, noe som gjør det umulig å liste dem alle;Imidlertid er den mest bemerkelsesverdige som vi bør være klar over diacetyl, som anses som trygg i de fleste tilfeller.

Når det gjelder smaker, bør du vurdere IPLAY MAX, som er en engangs vape pod med totalt 30 smaker.Mange av smakene som produktserien kan gi er allerede inkludert, alt fra Apple til Clear.

ny2
 

iplay max smaksliste

Nikotinsalter et omstridt avhengighetsskapende kjemikalie som brukes i vaping.Nikotin kan være tilstede i dagens vaping-enheter, som spenner fra engangs- til vape-mod-sett.Mange selgere i vapingindustrien tilbyr nå et nikotinfritt alternativ, og hvis brukere ikke ønsker å komme i kontakt med dette kjemikaliet, er det også tilgjengelig.

 

Anbefaling: E-juice In Disposable

Vapere må fylle sin egen e-væske i et standard vape mod-sett.I tillegg vil det ikke være enkelt for noen som akkurat har begynt å dampe å kontrollere mengden de helles i vekematerialet.I dette tilfellet bør nybegynnere begynne med en engangs vape pod.

IPLAYVAPE er et engangsmerke som konkurrerer på engangsmarkedet.Mange av produktene deres, som IPLAY MAX, IPLAY X-BOX og IPLAY PLUS, er godt likt av dampere over hele verden.

S66 IPLAY X-BOX


Innleggstid: Des-09-2022