Vennligst bekreft alderen din.

Er du 21 år eller eldre?

Produkter på denne nettsiden kan inneholde nikotin, som kun er for voksne (21+).

Beste engangs vape-penner med nikotinfri

I de senere år,engangs vape pennerhar en utrolig vekst, og mange typer produkter har dukket opp på markedet.Når vi snakker om vape, kan nikotin komme inn i hodet ditt først.Men faktisk finnes det mange e-væsker uten nikotin.

Ser du etternikotinfrie vape-enheter?I denne artikkelen vil vi fortelle deg om innholdet av nikotinfritt.Nedenfor vil vi liste opp noe innhold om nikotinfrie vapes hvis du fortsatt er litt forvirret.

nikotinfri vape eliquid

Hva er nikotinfri vape?

Nikotin er et avhengighetsskapende kjemikalie som tilsetter noe e-væske og leverer ved oppvarming.Nikotin i vape ejuice er det samme kjemikaliet som røyking, men mindre skadelig.En nikotinfri vape, også kalt null prosent nikotinvape, gir en kjent og smakfull vapingopplevelse med vanlig vape, men med 0 prosent vanedannende kjemikalier.

Hvorfor velge nikotinfri vape?

Først av alt, noen brukere vil vape som ikke har nikotinavhengighet, men bare nyte hobbiten med vaping.

Den andre grunnen kan være at det er nye innen vaping eller bare sosiale vapers.For newbie vapers, noen av dem er verken vaper eller røykere før;for sosiale vapers er vape-apparatet et godt sosialt uttak når de har en gruppe vapers eller røykere.Så når de prøver romanpersonalet eller bare et godt sosialt utløp, kan de ikke akseptere nikotin.Det kan forårsake noe ubehagelig.

Den tredje grunnen kan være at noen har helseproblemer eller allergi mot nikotin.

En annen grunn kan være for de som skal slutte å røyke.De bruker vaping som et erstatningsprodukt av røyking for å hjelpe dem å redusere nikotinstyrken gradvis og til slutt slutte å røyke helt.

Den siste grunnen kan være nysgjerrighet.De er nysgjerrige på vape på grunn av den enorme veksten av engangsvape.De er forskjellige fra nybegynnere som bare vil prøve uten at det koster mer.Null nikotin engangs vil være et godt valg for dem.

Kan du få nikotinfrie vapepenner?

IPLAY MAX engangsvapeer vårt hotteste og bestselgende produkt, som kommer med en behagelig håndfølelse og gir en ren fruktsmak.Det er 0% nikotin og uten noen kompliserte tilsetningsstoffer.IPLAY MAX drives av et 1250mAh innebygd batteri.I mellomtiden støtter den store e-juicekapasiteten på 8 ml drag opp til 2500.

Det er for tiden mer enn 25 smaker tilgjengelig, noen populære smaker inkluderer: Blueberry Ice, Strawberry Lychee, Grapefruktbær, Grape Strawberry, Guava Raspberry.

IPLAY MAX - nikotinfri vape engangs

Hvordan bruke en nikotinfri vape engangspenn?

Vapepenn til engangsbruk er en forhåndsfylt og forhåndsladet enhet, det er enkelt å bruke vape-enheten.Du kan kjøpe 0 nikotin-engangsputer fra en offline butikk eller nettbutikk.Det kan ha en silisiumstang eller annet klistremerke på den originale poden.Ta dem derfor av før du bruker den.La deretter poden stå i 3-10 minutter.Pust inn det og det vil fungere fordi nesten engangsputer er trekaktiverte.


Innleggstid: Jul-04-2022