Ве молиме потврдете ја вашата возраст.

Дали имаш 21 или повеќе години?

Производите на оваа веб-локација може да содржат никотин, кои се наменети само за возрасни (21+).

Проверка за верификација

Изгребете ја покриената лента за 16-цифрената безбедносна шифра и внесете ја подолу за да видите дали сте купиле оригинален производ IPLAY или не.

 

Забелешка: Ве молиме внесете ја безбедносната шифра без празно место.

ПРОВЕРКА НА ВЕРИФИКАЦИЈА - IPLAYVAPE

МЕКСИКО ИЗДАНИЕ

Изгребете ја покриената лента и скенирајте го автентичниот QR код со вашиот паметен телефон за директно да ги добиете резултатите.

Забелешка: кодот е специјално дизајниран за IPLAY MAX и се користи само во Мексико.

ВЕРИФИКАЦИЈА НА ПРОИЗВОДОТ - ИЗДАНИЕ МЕКСИКО