E ʻoluʻolu e hōʻoia i kou makahiki.

He 21 a ʻoi paha ʻoe?

Loaʻa paha nā huahana ma kēia pūnaewele i ka nicotine, no nā mākua (21+) wale nō.

Nā Poʻomanaʻo Vape - Hiki ke Pahū ka Vape Hoʻokuʻu?

Inā ʻoe e ʻimi 'Vape hoʻopau' ma Google, aia paha kekahi mau nūhou weliweli e like menā vape hoʻopaupahū.Pīhoihoi mau ka poʻe i kēia mau poʻomanaʻo vape a laila hopohopo e pili ana i ka palekana o nā mea hana vape a pau, ʻoiai he pahū pōʻino ia a hiki ke loaʻa i nā huahana uila āpau me ke kelepona akamai a me ka waihona mana.
Ua lilo nā pahū vaping i huaʻōlelo makaʻu a lilo i poʻo.Lohe ʻia mākou e wehewehe i ke kumu a pehea e pahū ai ka vape disposable pod.

No ke aha e pahū ai ka vape pod?

Pono mākou e ʻike i ka disposable vape aia kahi pākahi lithium-ion (i kēia manawa aia kekahi mau mea hoʻolele e hoʻohana ʻia e nā ʻokoʻa waho e like me 18650 mau pahu), kahi e ʻimi nei akā he mea kakaikahi loa ia.Ma ka ʻōlelo ʻē aʻe, ʻaʻole ʻo nā mea vape ka pilikia palekana a kokoke ka pilikia i nā pā.Hoʻohana ʻia nā vape i hoʻokuʻu ʻia e nā pākahi o loko (ua hoʻohana kekahi i waho 18650 lithium ion pākahiko).I kēia manawa, ʻo lākou ka waihona mana i nā ʻano mea like ʻole me nā kelepona akamai, laptops, a me nā kaʻa.ʻO ke kumu e pahū ai ka disposable vape pod he ʻepekema pehea e mālama pono ai i ka pākaukau.Aia ia i ke ʻano o nā mea hana vape, ka pākaukau a me ke ʻano o ka hoʻohana ʻana i ka pā.
Hiki ke pahū nā pila maihopena kino, ka ʻike ʻana i kekahi mau wela, a/a i ʻole ka hoʻouka pono ʻana.

ʻO ka pākaukau DO a me ka hana ʻole

Ma muli o ka hapa nui o nā polokalamu vape i hoʻohana ʻia e ka pā lithium-ion i kūkulu ʻia, aia kekahi mau hana a ʻaʻole pono e pili ana i ka pākaukau e pono ai mākou e ʻike.

DOs

1. E hahai i ke a'o a ka mea hana no ka vape pod.
2. E kiʻi i kahi mea vape kūlana kiʻekiʻe.ʻOi aku ka maikaʻi e koho i kahibrand vape ho'ohana pono.
3. Ke hoʻohana ʻana i ka loina kūpono no ka pahu hoʻokuʻu hou.Nui a ʻoi aku ka nui o nā mea vape rechargeable ma ka mākeke, hoʻohana ʻia ka USB a i ʻole type-C charging.

ʻAʻole

1. E hoʻohana i ka peni vape hoʻopau ʻia, ʻoi aku ka poʻe ʻole o ka ea.
2. E hōʻike i ka pahu vape hoʻopau i ka wela kiʻekiʻe a haʻahaʻa paha.ʻAʻohe hale kūʻai ma lalo o ka lā pololei a i loko o ka pahu hau.
3. E hoʻololi iā ʻoe iho i ka pila o loko.He mea pōʻino ke hoʻokomo ʻana i ka pākaukau i loko o ka mea i wehe ʻia.
4. E kūʻai i nā pahu hoʻopau ma kahi kokoke i nā mea āpau e hiki ke puhi i ke ahi.
5. Vaping i ka wā e hoʻopiʻi ana ka mea hana.

Hiki iā ʻoe ke lawe i nā vape ma ka mokulele?

E like me kā mākou e ʻike ai, paʻa ka lawe ʻana i ka pākaukau a i ʻole ka wai ke hele ʻoe ma ka mokulele.Eia nō naʻe, hoʻolālā ʻia nā vape e hoʻopiha mua ʻia a hoʻopaʻa ʻia.Pono ʻoe e hahai i nā lula e hiki ai iā ʻoe ke lawe i kāu vape i loko o nā ʻeke, akā ʻaʻole ʻae ʻia ʻoe e waiho i loko o nā ʻeke i hoʻopaʻa ʻia.ʻOi aku ka maikaʻi e nānā me ka lawelawe o ka mokulele.Nā kikoʻī hou aku āu e nānā aiinā hiki iā ʻoe ke lawe i nā vape hoʻopau ma ka mokulele.

Paipai ʻia ka papa inoa kiʻekiʻe kiʻekiʻe disposable pods

IPLAY MAX 600 – 600 Puffs & Non-rechargeable

MAX 600ʻO ia ka pahu vape hoʻohana hou ʻia, i hoʻohana ʻia e kahi pākaukau kūloko 500mAh a ʻaʻole hiki ke hoʻouka hou.He mea hoʻohana maʻalahi ia a maʻalahi hoʻi e huki.Hiki mai ka MAX 600 disposable pod me kahi pahu wai e-wai i hoʻopiha mua ʻia a me 20mg no ka milliliter nicotine.Hiki iā ia ke hāʻawi i nā puffs 600.ʻO IPLAY MAX 600 ka nui paʻa a me ka hiʻohiʻona gradient maʻamau.Loaʻa nā ʻono hua 10.

https://www.iplayvape.com/iplay-max-600-disposable-vape-pod.html

IPLAY BANG - 4000 Puffs & Rechargeable

IPLAY BANGua hoʻolālā ʻia ma ke ʻano he pod exotic disposable.Loaʻa iā ia kahi pahu e-wai nui 10ml a kākoʻo i nā puffs max 4000 hiki iā ʻoe ke vape no ka manawa lōʻihi.I mea e maʻalahi ai ka lawe ʻana a me ka maʻalahi o ka hoʻokō ʻana, hoʻohana ʻia ʻo IPLAY BANG e kahi pā 600mAh rechargeable ma o ka type-C fast charging.10 mau mea ʻono koho.

https://www.iplayvape.com/iplay-bang-disposable-vape-pod.html


Ka manawa hoʻouna: Nov-11-2022