E ʻoluʻolu e hōʻoia i kou makahiki.

He 21 a ʻoi paha ʻoe?

Loaʻa paha nā huahana ma kēia pūnaewele i ka nicotine, no nā mākua (21+) wale nō.

【2023 Hou】Nānā ma IPLAY MAX 2500 Puffs Disposable Vape

IPLAY MAX?Ua lohe paha ʻoe i kēia inoa?Inā ʻaʻole, ʻike paha ʻoe i kahi koho kupaianaha ʻē aʻe i kēia lā e pili ana i ka vaping.ʻO ka hāmeʻa kahi pahu vape i hoʻopiha mua ʻia no ka poʻe makemake i ka vaping, kahi hoʻomaka maikaʻi loa e hele mai ka puhi ʻana i ka vaping.Me 8ml e-wai i loko o ka pahu,IPLAY MAXhoʻopuka i 2500 puffs o 30 mau ʻono like ʻole, no laila e hāʻawi ana i nā vapers me ka hauʻoli loa o ka vaping.ʻO ka ikaika nicotine ma kahi o 5%, akā he nui nā koho pilikino no nā pono o nā mea kūʻai aku.E ʻimi hou aku i kāna mau hiʻohiʻona e kona helehelena, ka maikaʻi, ka hana, ka ʻono, etc.

IPLAY MAX 2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE REVIEW 2

1. Nānā a me ka hoʻolālā - New Solid Color

Me kahi hoʻolālā nani, ua lilo ʻo IPLAY MAX i mea kaulana i ka mākeke vape no nā makahiki.Hoʻolālā ʻia ka hāmeʻa ma ke ʻano he peni like me ka peni, hana ia me ka lima a me ka nani.Ma ka mana mua o IPLAY MAX, ua hoʻohana ka pod i kahi kala gradient - ʻeleʻele ka kulu o ka waha a ʻālohilohi ke kino me ka hui ʻana o ʻelua kala e hōʻike ana i nā ʻono momona.Ano,Ua hoʻonui ʻia ʻo IPLAY MAX me kahi kala paʻa i ke ʻano, e hoʻololi hou aku i ke ʻano o nā vapers, a me nā ʻano mākeke i kēia lā.

ʻO nā koho kala paʻa hou e hiki ai i nā vapers ke koho mai kahi ākea ākea o nā hoʻolālā hiʻohiʻona, e kūlike i kā lākou makemake pilikino.Inā makemake ʻoe i ka ʻeleʻele maʻamau, ka ʻulaʻula ʻulaʻula, a i ʻole ka polū mālie, aia kahi koho kala e kūpono i ke ʻano o kēlā me kēia vaper.ʻO ka hoʻolālā nani a paʻa o IPLAY MAX e maʻalahi ke lawe a puni, a ʻo kona ʻano peni e hāʻawi i kahi ʻoluʻolu no nā manawa vaping lōʻihi.

IPLAY MAX 2500 PUFFS DISPOSABLE VAPE REVIEW

2. Hana maikaʻi - ʻoi aku ma mua o kahi Vape

I ka hiki ʻana i nā polokalamu vape hoʻopau, ʻo ke kūkulu ʻana i ka maikaʻi kahi mea koʻikoʻi e noʻonoʻo ai.ʻO ka mea pōmaikaʻi, ʻoi aku ka maikaʻi o IPLAY MAX i kēia ʻano, no ka mea, ua hana ʻia mai nā mea waiwai e hōʻoiaʻiʻo ai i ka paʻa a me ka hilinaʻi.ʻO ke kūkulu paʻa ʻana o ka hāmeʻa e pale i nā pilikia leakage, mālama i kāu ʻike vaping me ka ʻole a me ka leʻaleʻa.

Eia hou,Ua hoʻolālā ʻia ka waha waha e kūpono i ka ʻoluʻolu ma waena o kou mau lehelehe, e hāʻawi ana i kahi huki ʻoluʻolu a ʻoluʻolu me kēlā me kēia puff.ʻO ka maikaʻi o ka waha waha e hōʻoiaʻiʻo ʻaʻole i makemake ʻia ka ʻono plastik i makemake ʻole ʻia, e ʻae i nā vapers e hauʻoli piha i nā ʻono maʻemaʻe a me ka ʻoiaʻiʻo o ka e-wai.

IPLAY MAX 2500 HOU - 2500 PUFFS

3. Hoʻokō - He mahu noʻonoʻo

I ka ʻōlelo o ka hana, hāʻawi ka IPLAY MAX disposable vape i kahi ʻike mahu noʻonoʻo i ka nui loa.Ua hoʻopiha mua ʻia ka hāmeʻa me 8ml o ka e-wai, e ʻae ana i kahi puffs 2500 hoihoi i kēlā me kēia mea.Me kēlā me kēia kaha kiʻi, e ʻike ʻoe i ka hana ʻana o ka mahu,e hōʻoia i kēlā me kēia puff e like me ka mea hope.

E hōʻoia ka hana kī ʻana i ka huki ʻana i ka hana ʻole - ʻaʻohe pono o nā pihi a i ʻole nā ​​​​hoʻonohonoho paʻakikī.Inhale wale mai ka waha, a e ho'ā 'akomi ka mea hana, e hana i kahi mahu a me ka ʻono.Inā he mea hoʻomaka a he vaper ʻike paha ʻoe, hāʻawi ka IPLAY MAX i kahi ʻike hoʻohana a leʻaleʻa i ka vaping.

 

4. Hana ʻia ka ʻala a me ka mahu - Aia wau i ka Elysium?

ʻO ka mea koʻikoʻi o IPLAY MAX ʻaʻole kanalua kāna koho ʻono nui.Me 30 mau ʻono like ʻole e koho ai, ua hao ʻia nā vapers no ka koho.Mai ka hui ʻana o nā hua hōʻoluʻolu a hiki i nā koho aʻa maʻamau a me nā koho menthol, aia kahi ʻono e kūpono i kēlā me kēia palale.

ʻO ka e-wai i hoʻohana ʻia ma IPLAY MAX ʻo ke ʻano kiʻekiʻe loa, e hōʻoiaʻiʻo ana i nā ʻono waiwai a me ka ʻoiaʻiʻo me kēlā me kēia puff.Inā makemake ʻoe i ka ʻāhaʻi o ka wai melika, kahi wili lemon-lime zesty, a i ʻolehe hoʻoulu mint hōʻoluʻolu, Ua uhi ʻo IPLAY MAX iā ʻoe.

Eia kekahi,ʻoi aku ka maikaʻi o ka hana mahu o IPLAY MAX, e hāʻawi ana i nā ao mānoanoa o ka mahu me kēlā me kēia hanu.ʻO ka hui pū ʻana o ka ʻono maikaʻi loa a me ka hoʻoulu ʻana o ka mahu e hoʻokumu i kahi ʻike vaping poina ʻole e hoʻokūkū ana i nā mea hana vaping paʻakikī.

IPLAY MAX 2500 NUI HOU - NĀ MEA 3IPLAY MAX 2500 NUI HOU - NĀ MEA 2IPLAY MAX 2500 NUI HOU - NĀ MEA 1

5. Nā hiʻohiʻona ʻē aʻe - He aha nā mea hoihoi?

Ma waho aʻe o kāna hana stellar a me nā koho ʻono, ʻo IPLAY MAX kekahi mau hiʻohiʻona hoihoi.ʻOi aku ka nui o ka 8ml e-juice ma mua o ka nui o nā vape hoʻolele ʻē aʻe, e hōʻoia ana ʻaʻole ʻoe e pau koke i kāu ʻono punahele.

Eia kekahi,Hāʻawi ka ikaika o ka nicotine 5% o ka mea i ka hopena maikaʻi no ka poʻe puhi puhi mua e nānā ana e hoʻololi i ka vaping.No ka poʻe e ʻimi nei e hōʻemi i kā lākou nicotine intake, hāʻawi pū ʻo IPLAY MAX i nā koho ikaika nicotine, e ʻae ana i kahi ʻike vaping pilikino.

ʻO ka loaʻa ʻana o IPLAY MAXHe mea maʻalahi ia e mahalo nui ʻia e nā vapers.Me ka pono ʻole o ka hoʻopiʻi a hoʻopiha hou ʻana, kūpono ka hāmeʻa no nā vapers i ka hele ʻana, a i ʻole ka poʻe makemake i kahi ʻike vaping manuahi ʻole.Ke pau ka e-juice a i ʻole ka pau ʻana o ka pākaukau, hiki iā ʻoe ke hoʻopau wale i ka hāmeʻa me ke kuleana a koho i kahi IPLAY MAX hou me kāu ʻono punahele.

Hāʻawi pū ʻo IPLAY i kekahi onā lawelawe OEM & ODM maikaʻi loa i ka ʻoihana vaping, me ka hoʻolālā i hana ʻia, nā ʻono, nā pūʻolo, etc.

IPLAY MAX 2500 HOU 1

6. Cons - He aha kaʻu e ʻike ai?

E like me kekahi huahana, loaʻa iā IPLAY MAX kekahi mau hemahema liʻiliʻi.ʻOiai he vape hoʻopau, ʻaʻole paha iaʻo ke koho pili kaiapunino ka poʻe e pili ana i ka ʻōpala.Eia naʻe, paipai ka mea hana i ka hoʻolei ʻana a me ka hana hou ʻana o ka mea hana e hōʻemi i kona hopena kaiapuni.

Eia kekahi, ʻoiai ʻo ka 8ml e-juice hiki ke hāʻawi i kahi ʻike vaping ākea, makemake paha kekahi mau mea hoʻohana i nā mea liʻiliʻi no ka noʻonoʻo a me ka lawe ʻana.ʻO ka lawe ʻana i ka IPLAY ECCO ma ke ʻano he laʻana, hele mai ka hāmeʻa 7000-puff me kahi hoʻolālā pōʻai a me ka lawe lima, e hana ana.kahi vape hou hou ma ka mākeke.

 

7. Free Laʻana no Wholesale - Pehea e hiki ai iaʻu ke hoʻokaʻaʻike?

Pehea ka nui o ka IPLAY MAX?ʻO ke kumukūʻai kūʻai kūʻai maoli e pili ana i nā kumu he nui, e like me nā wahi.A hāʻawi ʻo IPLAY i kahi kūlana kumu kūʻai ʻokoʻa no ka ʻoihana kūʻai.

No nā mea kūʻai kūʻai nui makemake e hoʻāʻo i ka IPLAY MAX disposable vape,hiki i ka mea hana ke hāʻawi i nā laʻana manuahi no ka hoʻāʻo a me ka loiloi.No ka nīnau e pili ana i nā manawa hoʻohālike, hiki iā ʻoee hoʻopili pololei iā IPLAYma o ka punaewele a i ʻole nā ​​ala kūhelu.ʻAe kēia iā ʻoe e ʻike i ka hana o IPLAY MAX, ʻono, a me ka maikaʻi ma mua, e kōkua ana iā ʻoe e hoʻoholo i nā hoʻoholo no kāu ʻoihana.

 

8. Ka hopena

I ka hopena, kaʻO IPLAY MAX 2500 Puffs Disposable Vape kahi huahana kūʻokoʻa i ka honua o nā vape hoʻopau..Me kāna hoʻolālā nani, nā koho kala paʻa, a me ka maikaʻi o ke kūkulu ʻana, hāʻawi ka hāmeʻa i kahi ʻike vaping hoihoi a nani.ʻO kāna hana ʻokoʻa, koho ʻono nui, a me ka hoʻoulu ʻana i ka mahu e hana i kahi vape noʻonoʻo a ʻoluʻolu.

Inā he mea hoʻomaka ʻoe e ʻimi nei i ka hoʻololi ʻana mai ka puhi paka a i ʻole he vaper ʻike e ʻimi nei i kahi koho pilikia ʻole a ʻono,hāʻawi ka IPLAY MAX ma nā ʻaoʻao āpau.ʻOiai ʻaʻole paha ʻo ia ke koho ʻoluʻolu loa, ʻo kona ʻoluʻolu a me ka maikaʻi e lilo ia i mea hoʻokūkū kūpono i ka mākeke vape disposable.

No nā mea kūʻai kūʻai nui e makemake ana e hāʻawi iā IPLAY MAX i kā lākou mea kūʻai aku, ʻo ke kelepona ʻana i ka mea hana no kahi laʻana manuahi he ala maikaʻi loa ia e ʻike mua ai i ka hiki o ka hāmeʻa.

Nui,ʻO ka IPLAY MAX kahi vape hoʻohana nui ʻiae hoʻohiki ana i kahi huakaʻi vaping hauʻoli a hauʻoli no nā vapers āpau.


Ka manawa hoʻouna: Iulai-25-2023