E ʻoluʻolu e hōʻoia i kou makahiki.

He 21 a ʻoi paha ʻoe?

Loaʻa paha nā huahana ma kēia pūnaewele i ka nicotine, no nā mākua (21+) wale nō.

Hiki iaʻu ke lawe mai i kahi vape hoʻokuʻu ʻia i loko o kaʻu mea lawe?

Hana ʻoe i ka vape?ʻO ka mea nui i hiki i ka manaʻo o ka vaper ke hele i waho inā hiki iā ialawe mai i kahi vape ma ka huakaʻi.Hiki i ka huakaʻi hele me nā mea uila ke hāpai i nā nīnau e pili ana i ka mea i ʻae ʻia i loko o nā ukana.Ke manaʻo nei kēia ʻatikala e hāʻawi i ka mālamalama i ka ʻae ʻia ʻana o nā vape hoʻopau i loko o nā ʻeke halihali.E ʻimi mākou i nā lula, nā noʻonoʻo palekana, aʻōlelo aʻo kūpono e hōʻoia i kahi ʻike huakaʻi pilikia ʻoleno ka poe puni vape.

lawe-hoʻolele-vape-i-haʻi-ma

Mahele 1: Ka hoomaopopo ana i na rula o na mokulele

Ke hiki maika lawe ʻana i nā vape hoʻopau i kāu lawe ʻana, he mea nui e hoʻomaʻamaʻa iā ʻoe iho me nā hoʻoponopono mokulele.ʻO ka hapa nui o nā mokulele e ʻae i nā cigakeke uila a me nā mea vape i loko o nā ukana, akā ʻokoʻa nā lula kikoʻī.E nānā i ke kulekele o kāu mokulele e pili ana i nā mea vape a me nā e-cigarette e hōʻoia i ka hoʻokō.Pono e nānā i kēia ʻike ma mua o kāu huakaʻi, no ka mea hiki ke loli nā kulekele.

 

Mahele 2: Nā Kūlana TSA a me nā wahi hōʻoia palekana

Mālama ka Transportation Security Administration (TSA) i nā wahi hōʻoia palekana ma nā mokulele ma ʻAmelika Hui Pū ʻIa.E like me kā lākou mau alakaʻi,ʻae ʻia nā vape hoʻopau i loko o nā ʻeke halihali, akā ʻaʻole i loko o nā ukana i hoʻopaʻa ʻia.Ke hele i ka palekana, e hahai i ke kaʻina hana maʻamau o ka hoʻokomo ʻana i kāu hāmeʻa vape i loko o kahi ʻeke plastik akaka me nā mea uila ʻē aʻe.

 

Mahele 3: Noʻonoʻo palekana

ʻOiaiʻAe ʻia nā vape hoʻopau i loko o nā ʻeke lawe ʻia, he mea koʻikoʻi ka hoʻokumu ʻana i ka palekana i ka wā huakaʻi.E hahai i kēia mau kuhikuhi:

E hoʻokaʻawale i ka mea hana: Wehe i kekahi wai mai ka vape hoʻokuʻu ʻia ma mua o ka hoʻopaʻa ʻana i loko o kāu ukana.Hoʻemi kēia i ka hopena o ka leaks a me ka pōʻino i nā mea ʻē aʻe i loko o kāu ʻeke.He pilikia leaking koʻikoʻi kekahi o ka vape, a hiki iā ʻoe ke koho i kahi maikaʻi maikaʻi, e like meIPLAY ECCO, e pale aku i ka pilikia.

E pale i ka mea hana: E mālama i kāu vape i hoʻohana ʻia i loko o kahi pahu pale a i ʻole lima e pale ai i ka hoʻāla ʻia ʻana a i ʻole ka pōʻino i ka wā o ke kaʻa ʻana.Hiki ke palupalu kekahi mea vape ma lalo o ka flatulence mokulele.

E nānā i nā pono pākaukau: Loaʻa i kekahi mau mokulele i ka palena o nā pā lithium-ion.E hōʻoia i ka hoʻokō ʻana o ka pākaukau o kāu vape me nā kuhikuhi o ka mokulele.

 

Mahele 4: Nā Manaʻo kōkua hou no ka huakaʻi me nā Vape Hoʻopau

E noʻonoʻo i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo e hoʻomaʻamaʻa i kāu ʻike huakaʻi:

E noiʻi i nā kānāwai kūloko: Inā ʻoe e hele ana ma ka honua holoʻokoʻa, e makaʻala i nā hoʻoponopono vaping ma kāu wahi e hele ai.He kānāwai koʻikoʻi ko kekahi mau ʻāina, a he mea nui e mahalo i nā kānāwai kūloko.No ka laʻana, ua loaʻa iā Thailandkekahi o nā kānāwai koʻikoʻi e pili ana i ka vaping, a ʻo ka mea i hopu ʻia i ka vape ma laila hiki ke hoʻopaʻi kaumaha loa.

E mālama i nā pahu pahu i hoʻopaʻa ʻia: E lawe i nā pahu pahu hoʻokoe a i ʻole e hoʻopaʻa ʻia i ka pahu mua.Kōkua kēia i ka wehewehe ʻana ua manaʻo ʻia ka vape no ka hoʻohana pilikino, a kōkua iā ʻoelawe i ka vape ma ka mokuleleʻoi aku ka maʻalahi.

Lawe i nā palapala pono: Inā he hopohopo kāu e pili ana i nā kuhi hewa a i ʻole nā ​​nīnau palekana, hiki ke kōkua i ka lawe ʻana i nā palapala e like me ka manual mea hoʻohana o ka huahana a i ʻole ka loaʻa.

 

Ka hopena

E lawe mai i kahi vape ho'opau i loko o kāu ukanaʻae ʻia, akā pono e hoʻomau i ka ʻike e pili ana i nā lula o ka mokulele, e hahai i nā hana palekana, a e noʻonoʻo i nā lula kūloko.Ma ka mālama ʻana i kēia mau alakaʻi, hiki iā ʻoe ke hauʻoli i kahi ʻike huakaʻi hele ʻole me kāu vape.Hele palekana!


Ka manawa hoʻouna: Jun-13-2023