IplayVape ngantosan anjeun dina acara TPE

52a6e1fc

TPE mangrupa salah sahiji paméran bako paling profésional di Amérika Serikat komo di sakabéh wewengkon Amérika. Ieu muterkeun hiji peran ngarah penting dina industri e-rokok internasional. AS unggal taun, sarta geus hasil dilaksanakeun pikeun 22 taun.

Dina 26 nepi ka 28thJanuari 2022. Tobacco Plus Expo bakal ngayakeun kagiatan bisnis jeung hiburan dina tilu poé ieu. Tapi paméran ieu béda jeung acara dagang séjénna, para paméran bisa ngarasakeun sagala rupa produk anyar ti sakumna dunya. aula di Las Vegas Konvénsi Center.

 84b343da

Langkung ti 470 paméran nyandak bagian dina paméran anu terakhir (TPE 2021) ti 30 daérah, anu kedah disebatkeun, vape disposable mangrupikeun kakuatan sareng vitalitas énggal kana industri rokok éléktronik.

Iplay Vape, salaku produsén Cina ngan museurkeun kana industri E-rokok jadi loba years.We pisan bungah némbongkeun Anjeun produk panas jeung anyar kami di exhibitions.And ieu kami tulus miharep yén urang bisa nyieun leuwih babaturan na ngabahas e-rokok. industri together.At dina waktos anu sareng, urang ogé miharep pikeun hayu langkung uap uninga ngeunaan produk urang sapanjang paméran ieu.

Wilujeng sumping di stand kami!


waktos pos: Dec-31-2021