IplayVape ве очекува на шоуто на TPE

52a6e1fc

TPE е една од најпрофесионалните изложби за тутун во Соединетите Американски Држави, па дури и во целиот регион на Америка. Таа игра важна водечка улога во меѓународната индустрија за е-цигари. Покрај тоа, таа се одржува во конгресниот центар во Лас Вегас САД секоја година, а успешно се одржува веќе 22 години.

Во периодот од 26 до 28thЈануари, 2022. Тобако Плус Експо ќе организира деловни и забавни активности во овие три дена. Но, оваа изложба се разликува од другите саеми, излагачите може да уживаат во сите видови нови производи од целиот свет. И сите ќе бидат изложени на југ сала во Конгресниот центар во Лас Вегас.

 84b343da

На последната изложба (TPE 2021) учествуваа повеќе од 470 излагачи од 30 региони, што вреди да се спомене, вапот за еднократна употреба внесува нова енергија и виталност во целата индустрија за е-цигари.

Iplay Vape, бидејќи кинескиот производител се фокусира само на индустријата за е-цигари толку многу години. Многу ни е драго што ви ги прикажуваме нашите жешки и нови производи на овие изложби. И искрено се надеваме дека би можеле да стекнеме повеќе пријатели и да разговараме за е-цигарите индустријата заедно. Во исто време, ние исто така се надеваме дека ќе дозволиме повеќе пареи да знаат за нашите производи во текот на оваа изложба.

Добредојдовте на нашиот штанд!


Време на објавување: 31-12-2021 година