IplayVape nunggu sampeyan ing acara TPE

52a6e1fc

TPE minangka salah sawijining pameran rokok paling profesional ing Amerika Serikat lan malah ing kabeh wilayah Amerika. Iki nduweni peran penting ing industri rokok elektronik internasional. USA saben taun, lan wis kasil dianakaké kanggo 22 taun.

Ing 26 kanggo 28thJanuari, 2022.Tobacco Plus Expo bakal nganakake kegiatan bisnis lan hiburan sajrone telung dina iki. Nanging pameran iki beda karo pameran dagang liyane, para peserta pameran bisa nikmati kabeh jinis produk anyar saka sak ndonya. Lan kabeh bakal ditampilake ing sisih kidul. bale ing Las Vegas Convention Center.

 84b343da

Luwih saka 470 peserta pameran sing melu pameran pungkasan (TPE 2021) saka 30 wilayah, apa sing kudu dicritakake, vape sing bisa digunakke nggawa semangat lan vitalitas anyar menyang kabeh industri rokok elektronik.

Iplay Vape, minangka pabrikan China mung fokus ing industri rokok elektronik nganti pirang-pirang taun. Kita seneng banget nuduhake produk panas lan anyar ing pameran iki. industri bebarengan. Ing wektu sing padha, kita uga ngarep-arep supaya liyane vapors ngerti bab produk kita saindhenging pameran iki.

Sugeng rawuh ing stand kita!


Wektu kirim: Dec-31-2021